25 / 04 / 2024

Düzce Sky Tower Hotel nerede?

Düzce Sky Tower Hotel nerede?

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Toplam 184 adet oda kapasitesine sahip Sky Tower Hotel'de devri tatil fırsatı devam ediyor. Projede 6 yıl boyunca istenilen dönemlerde her şey dahil tatil yapılabiliyor. Peki Düzce Sky Tower Hotel nerede?



E7 Grup imzası taşıyan Sky Tower Hotel 2 yıldır faaliyetini sürdürüyor. Projede toplam 6 yıl olmak üzere, her yıl seçilen dönemlerde 1 haftalık tatil imkanları sunuluyor. 


"Düzce Sky Tower Hotel nerede?" sorusuna Düzce'nin Akçakoca ilçesi yanıtını verebiliriz. Projede yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan tutar için 24 ay taksit fırsatı sağlanıyor. 


Akçakoca Sky Tower Hotel'in sosyal donatı alanları içerisinde; mini basketbol sahası, mini futbol ve masa tenisi, Thalasso therapy & spa alanı, kapalı havuz ve plaj, tenis kortu, bilardo, kongre alanları bulunuyor. 


Sky Tower Hotel Akçakoca'da kırmızı dönem yaz sezonunu, beyaz dönem tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri, mavi dönem ilkbahar ve sonbahar aylarını, sarı dönem sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri kapsıyor. 


E7 Grup Sky Tower Hotel fiyatları kırmızı dönem fiyatları 16 bin 400 TL, mavi dönem fiyatları 10 bin 900 TL, sarı dönem fiyatları 12 bin 400 TL, beyaz dönem fiyatları 8 bin 900 TL olarak belirlendi. 


Sky Tower Hotel iletişim

Telefon numarası : 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön