26 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel nerede?

Sky Tower Hotel nerede?

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Toplam 183 deniz manzaralı oda ve 1 adet Kind Suite odadan oluşan ve 5 yıldızlı olarak inşa edilen Sky Tower Hotel 69 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor. Peki Sky Tower Hotel nerede?



Sky Tower Hotel'in Devr-i Tatil fırsatı kampanyası ile 6 yıl boyunca 8 gece 7 gün her şey dahil konsept ile tatil imkanı sağlanıyor.  Projenin 5 bin metrekare kapalı alanı bulunuyor.


"Sky Tower Hotel nerede?" sorusuna Batı Karadeniz Akçakoca yanıtını verebiliriz. 5 yıldızlı tatil fırsatı sunan projede toplantı alanları, aktivite alanları, eğlence alanları, çocuklara özel alanlar, kongre alanları ve ibadet alanları yer alıyor.


Thalasso therapy & spa alanı gibi sosyal imkanlara sahip olan  Sky Tower Hotel  Akçokoca'da giriş ve çıkışlar cuma, cumartesi ve pazar günleri yapılıyor. Proje 69 milyon dolar yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.


E7 Grup imzası taşıyan Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fırsatı için kendi bünyesinde belirlediği dönemlere göre tatil yapılabiliyor. Projede mavi dönem bahar aylarını, sarı dönem ise sömestr tatillerini, beyaz dönem kış aylarını, kırmızı dönem yaz aylarını kapsıyor. 


Karadeniz’in en büyük thasso therapy ve spa-welness merkezi, tek mavi bayraklı plajına sahip olan Sky Tower Hotel'de fiyatlar 4 kişilik bir aile için beyaz dönem fiyatları 11 bin TL, sarı dönem fiyatları 16 bin TL, mavi dönem fiyatları 14 bin TL, kırmızı dönem fiyatları ise 21 bin TL şeklinde belirlendi. 


Sky Tower Hotel nerede?

Adres: Hacı Yusuflar Mh., Ceneviz Sokak, Akçakoca


Sky Tower Hotel iletişim 

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön