23 / 04 / 2024

Akçakoca Sky Tower Hotel nerede?

Akçakoca Sky Tower Hotel nerede?

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Toplam 184 adet odası bulunan Sky Tower Hotel'de devr-i tatil fırsatları devam ediyor. Çeşitli sosyal imkanlara sahip olan proje E7 Grup imzası taşıyor. Peki Akçakoca Sky Tower Hotel nerede?



"Akçakoca  Sky Tower Hotel  nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projeden ve kampanyadan bahsedelim. Projenin devr-i tatil konseptiyle 6 yıl boyunca istenilen dönemlerde 7 gece 8 gün tatil yapılabiliyor.


Sky Tower Hotel'de mavi sezon ilkbahar ve sonbahar aylarını, beyaz sezon ise tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri, kırmızı dönem yaz sezonunu, sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri kapsıyor.


Düzce'nin Akçakoca ilçesinde hayata geçirilen Sky Tower Hotel'de yüzde 20 peşinat ödeyerek devr-i tatil fırsatından yararlanılabiliyor. Projenin bayan spa bölümünde kapalı havuzu ve bayanlara ait plajı bulunuyor.


Akçakoca Sky Tower Hotel fiyatları beyaz dönemde 7 bin 500 TL, mavi dönemde 9 bin 600 TL, sarı dönemde 12 bin TL, kırmızı dönemde 16 bin TL olarak belirlendi. Proje toplam 184 adet odadan oluşuyor. 


Satışları devam eden Sky Tower Hotel'in aktivite alanları içerisinde Thalasso therapy & spa alanı, futbol sahası, bilardo, toplantı alanları, tenis kortu, kongre alanları, masa tenisi, mini basketbol sahası ve oyun salonları yer alıyor.


Akçakoca Sky Tower Hotel nerede?

Adres: Hacı Yusuflar Mh., Ceneviz Sokak, Akçakoca


Sky Tower Hotel iletişim

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön