29 / 03 / 2024

Akçakoca Sky Tower Hotel iletişim!

Akçakoca Sky Tower Hotel iletişim!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Akçakoca Sky Tower Hotel iletişim numarası 444 7 759 olarak belirlendi. Tatil fırsatları devam eden projede 6 yıl boyunca her yıl 8 gün 7 gece devri tatil imkanı sağlanıyor.



E7 Grup imzası ile hayata geçirilen Sky Tower Hotel 184 adet odadan oluşuyor. 2 yıldır faaliyette olan projede aylık 1.500 TL'den başlayan taksitler ile ödeme yapılabiliyor.


Akçakoca Sky Tower Hotel iletişim için 444 7 759 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükselen projede bayanlara ait kapalı havuz ve plaj yer alıyor.


Devr-i tatil fırsatları sunan Sky Tower Hotel'de 6 yıl boyunca, her yıl istenilen dönem ve hafta içerisinde, her şey dahil imkanlar ile tatil yapılabiliyor. 


Sky Tower Hotel Akçakoca'da kongre alanları, mini futbol sahası, toplantı alanları, tenis kortu, masa tenisi, mini basketbol sahası, bilardo, Thalasso therapy & spa alanı ve oyun salonları gibi imkanlar bulunuyor.


Sky Tower Hotel'de fiyatlar sezonlara göre değişiyor. Projede;

- Kırmızı dönem yaz sezonunu, 

- Beyaz dönem tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri, 

- Mavi dönem ilkbahar ve sonbahar aylarını, 

- Sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri kapsıyor. 


Akçakoca Sky Tower Hotel iletişim

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön