23 / 04 / 2024

Akçakoca Sky Tower Hotel Devr-i Tatil kampanyası!

Akçakoca Sky Tower Hotel Devr-i Tatil kampanyası!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Yaklaşık 2 yıldır faaliyette olan Sky Tower Hotel'de devr-i tatil imkanı bir sonraki yıla ertelenebiliyor veya bir başkasına devredilebiliyor. İşte Akçakoca Sky Tower Hotel Devr-i Tatil kampanyası...



E7 Grup imzası ile inşa edilen  Sky Tower Hotel  Akçakoca projesinde kongre alanları, bilardo, masa tenisi, Thalasso therapy & spa alanı ve oyun salonları, mini basketbol sahası, toplantı alanları, tenis kortu, mini futbol sahası gibi sosyal imkanlar mevcut. 


Akçakoca Sky Tower Hotel Devr-i Tatil kampanyası ile sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri, kırmızı dönem yaz sezonunu, mavi sezon ilkbahar ve sonbahar aylarını, beyaz sezon ise tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri kapsayan sezonlarda her şey dahil konseptte tatil yapılabiliyor. 


Giriş ve çıkışların cuma, cumartesi ve pazar günleri yapıldığı Sky Tower Hotel Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükseliyor. Projede sinema salonu, kapalı alan yüzme havuzları, 0-6 yaş grubu için özel oyun odaları, bebek bakım hizmeti, 7 yaş ve üzeri misafirlerimiz için pc oyun alanları, açık alan çocuk havuzu gibi çocuklar için sosyal yaşam alanları bulunuyor. 


5 yıldızlı olarak hayata geçirilen Akçakoca Sky Tower Hotel Devr-i Tatil kampanyası kapsamında 6 yıl boyunca, 8 gün 7 gece olarak her yıl istenilen dönemlerde tatil yapabilmek mümkün. Projede fiyatlar sezonlara göre farklılık gösteriyor. 


Sky Tower Akçakoca Devr-i Tatil imkanı işletmeye bilgi vermek koşulu ile yalnızca bir sonraki yıla ertelenebiliyor veya bir başkasına devredilebiliyor.


Sky Tower Hotel telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön