24 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil ödeme planı!

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil ödeme planı!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Mahremiyete ve helal şartlara uygun bir hizmet politikası yer alan Sky Tower Hotel'de fırsatlar devam ediyor. İşte Sky Tower Hotel Devr-i Tatil ödeme planı...



E7 Grup imzası ile inşa edilen  Sky Tower Hotel  toplam 184 adet odadan oluşuyor. Giriş ve çıkışların cuma, cumartesi ve pazar günleri yapıldığı projede 5 yıldız konforunda tatil yapılabiliyor.


Sky Tower Hotel Devr-i Tatil ödeme planı kapsamında yüzde 20 peşin ödeme yapılıyor. Projenin devr-i tatil kampanyası ile 8 gün 7 gece olacak şekilde 6 yıl boyunca, her yıl istenilen dönemlerde tatil fırsatı sunuluyor. 


Sky Tower Hotel'in sosyal imkanları içerisinde bilardo, masa tenisi, mini basketbol sahası, mini futbol sahası, kongre alanları, toplantı alanları, tenis kortu, Thalasso therapy & spa alanı ve oyun salonları mevcut.


Düzce Akçakoca'da inşa edilen Sky Tower Hotel 'de sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri, kırmızı dönem yaz sezonunu, mavi sezon ilkbahar ve sonbahar aylarını, beyaz sezon ise tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri temsil ediyor.


Sky Tower Hotel Devr-i Tatil ödeme planı!

Fiyatı 7 bin 500 TL olan beyaz dönem için yüzde 20 peşinatta, taksitler 1.500 TL'den başlıyor. 

Fiyatı 9 bin 600 TL olan mavi dönem için yüzde 20 peşinatta, taksitler 1.900 TL'den başlıyor.

Fiyatı 12 bin TL olan sarı dönem için yüzde 20 peşinatta, taksitler 2 bin 400 TL'den başlıyor.

Fiyatı 16 bin TL olan kırmızı dönem için ise yüzde 20 peşin ödeme yapıldığında taksitler 3 bin 200 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Sky Tower Hotel Akçakoca iletişim

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön