25 / 04 / 2024

Düzce Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fırsatı!

Düzce Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fırsatı!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Düzce Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fırsatı devam ediyor. Fiyatları sezonlara göre değişiklik gösteren projede aylık 1.500 TL'den başlayan taksitler ile ödeme yapılabiliyor.



2 yıldır faaliyette olan Sky Tower Hotel'in bayan spa bölümünde kapalı havuzu ve bayanlara ait plajı bulunuyor. Proje Düzce'nin Akçakoca ilçesinde hayata geçiriliyor.


Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fırsatı ile 5 yıldızlı her şey dahil konseptte tatil yapabilmek mümkün.  E7 GRUP  imzası taşıyan projede toplam 184 adet oda bulunuyor.


Akçakoca Sky Tower Hotel'de sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri, mavi sezon ilkbahar ve sonbahar aylarını, kırmızı dönem yaz sezonunu, beyaz sezon ise tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri kapsıyor.


Sky Tower Hotel'in sosyal imkanları arasında bilardo, toplantı alanları, kongre alanları, mini futbol sahası, masa tenisi, mini basketbol sahası, tenis kortu, Thalasso therapy & spa alanı ve oyun salonları mevcut.


Düzce Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca istenilen dönemde her yıl bir hafta tatil yapılabiliyor. Projede mavi dönem için 9 bin 600 TL, sarı dönem için 12 bin TL, kırmızı dönem için 16 bin TL, beyaz dönem için 7 bin 500 TL olarak belirlendi.


E7 Grup Sky Tower Hotel'de yüzde 20 peşin ödemelerde mavi dönemde taksitler 1.900 TL'den, sarı dönemde 2 bin 400 TL'den, beyaz dönemde 1.500 TL'den, kırmızı dönemde ise 3 bin 200 TL'den başlıyor. 


Sky Tower Hotel satış ofisi 

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön