25 / 04 / 2024

Düzce Sky Tower Hotel Devri Tatil fırsatı!

Düzce Sky Tower Hotel Devri Tatil fırsatı!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Düzce Sky Tower Hotel Devri Tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca her yıl 1 hafta olmak üzere her şey dahil tatil yapılabiliyor. E7 Grup imzası taşıyan projede fiyatlar dönemlere göre farklılık gösteriyor.



Düzce Sky Tower Hotel Devri Tatil fırsatı devam ediyor. 2 yıldır faaliyette olan projede tatil yapılacak olan dönemler beyaz, kırmızı, mavi ve sarı olarak adlandırıldı. 


Sky Tower Hotel Düzce'nin Akçakoca ilçesinde bulunuyor. Toplam 184 adet odaya sahip projede yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan bedel 24 ay taksitlendiriliyor. 


Sky Tower Hotel Akçakoca'da beyaz dönem tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri, kırmızı dönem yaz sezonunu, mavi dönem ilkbahar ve sonbahar aylarını, sarı dönem ise sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri temsil ediyor. 


E7 Grup imzası ile hayata geçirilen Düzce Sky Tower Hotel Devri Tatil fırsatı kapsamında toplam 6 yıl olmak üzere, her yıl istenilen dönem içerisinde 8 gün 7 gece her şey dahil tatil imkanı sağlanıyor. 


Sky Tower Hotel Düzce'de bayanlara ait kapalı havuz ve plaj, tenis kortu, kongre alanları, mini futbol ve masa tenisi ile oyun alanları, bilardo, mini basketbol sahası, Thalasso therapy & spa alanı gibi sosyal donatı alanlarına yer veriliyor. 


Sky Tower Hotel'de 2 kişilik Devri Tatil fiyatları; 

- Kırmızı dönem için 16 bin 400 TL,

- Mavi dönem için 10 bin 900 TL,

- Sarı dönem için 12 bin 400 TL,

- Beyaz dönem için 8 bin 900 TL olarak belirlendi. 


SKY Tower Hotel iletişim

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön