23 / 04 / 2024

Düzce Sky Tower Hotel iletişim!

Düzce Sky Tower Hotel iletişim!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Düzce Sky Tower Hotel iletişim için 444 7 759 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2 yıldır faaliyette olan projede Devri Tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca 1 hafta her şey dahil tatil seçeneği sunuluyor.



E7 Grup imzası ile hayata geçirilen Sky Tower Hotel Düzce'nin Akçakoca ilçesinde inşa ediliyor. Proje beyaz, kırmızı, mavi ve sarı olarak adlandırılan dönemlere bağlı olarak değişiyor. 


Sky Tower Hotel Akçakoca'da sarı dönem sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri, kırmızı dönem yaz sezonunu, mavi dönem ilkbahar ve sonbahar aylarını, beyaz dönem tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri belirtiyor. 


Düzce Sky Tower Hotel iletişim numarası 444 7 759 olarak belirlendi. Toplamda 184 adet oda kapasitesi bulunan otel 2 yıldır faaliyet gösteriyor. 


Akçakoca Sky Tower Hotel'in sosyal yaşam alanları; bilardo, mini basketbol sahası, Thalasso therapy & spa alanı, kapalı havuz ve plaj, tenis kortu, kongre alanları, mini futbol ve masa tenisi ile oyun alanlarından oluşuyor. 


Yüzde 25 peşinatta, kalan tutar için 24 ay vade yapılan Sky Tower Hotel Devri Tatil kampanyası kapsamında 6 yıl her şey dahil konseptte, seçilen dönemlerde 1 haftalık tatil imkanı sağlanıyor. 


Sky Tower Hotel Düzce'de 2 kişilik Devri Tatil fiyatları şu şekilde; kırmızı dönem için 16 bin 400 TL, mavi dönem için 10 bin 900 TL, sarı dönem için 12 bin 400 TL, beyaz dönem için 8 bin 900 TL olarak belirlendi. 


Düzce Sky Tower Hotel iletişim

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön