20 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel Akçakoca fiyatlar!

Sky Tower Hotel Akçakoca fiyatlar!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Sky Tower Hotel Akçakoca fiyatlar bilgisi dönemlere göre değişiklik gösteriyor. Devr-i tatil kampanyası ile 6 yıl boyunca 1 haftalığına, her şey dahil tatil imkanı sunan proje Düzce Akçakoca'da yükseliyor.



Akçakoca Sky Tower Hotel'de toplantı alanları, kongre alanları, bilardo, mini futbol sahası, mini basketbol sahası, tenis kortu, masa tenisi, Thalasso therapy & spa alanı ve oyun salonları gibi sosyal alanlara yer veriliyor. 


Sky Tower Hotel Akçakoca fiyatlar bilgisi kırmızı, mavi, beyaz ve sarı olarak adlandırılan dönemlere göre değişiyor. Projede yüzde 20 peşin ödemelerde, kalan tutar için 1.500 TL'den başlayan taksit yapılıyor. 


Sky Tower Hotel'de sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri, mavi dönem ilkbahar ve sonbahar aylarını, beyaz sezon ise tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri ve kırmızı dönem yaz sezonunu temsil ediyor.


Düzce'nin Akçakoca ilçesinde hayata geçirilen  Sky Tower Hotel  projesi  E7 GRUP  imzası taşıyor. Projede bayanlara ait kapalı havuz ve plaj bulunuyor. 


Sky Tower Hotel Akçakoca fiyatlar!

Beyaz sezon fiyatları 7 bin 500 TL, 

Mavi sezon fiyatları 9 bin 600 TL, 

Sarı sezon fiyatları 12 bin TL,

Kırmızı sezon fiyatları 16 bin TL.


Sky Tower Hotel satış ofisi iletişim  

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön