26 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel Akçakoca iletişim!

Sky Tower Hotel Akçakoca iletişim!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Sky Tower Hotel'de sezonlar mavi, kırmızı, sarı ve beyaz dönem şeklinde isimlendiriliyor. Projede fiyatlar dönemlere göre değişiklik gösteriyor. İşte Sky Tower Hotel Akçakoca iletişim bilgileri...



Sky Tower Hotel'in devr-i tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca her yıl 1 hafta olacak şekilde her şey imkanlar ile tatil yapılabiliyor. Proje Batı Karadeniz Düzce'de yer alan Akçakoca bölgesinde yükseliyor.


Düzce Sky Tower Hotel ödemeleri aylık 1.500 TL'den başlayan taksitler ile yapılabiliyor. Projede bayanlara ait kapalı havuz ve plaj yer alıyor. 


Sky Tower Hotel Akçakoca iletişim için  444 7 759 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projede beyaz dönem fiyatları 7 bin 500 TL, kırmızı dönem fiyatları 16 bin TL, mavi dönem fiyatları 9 bin 600 TL, sarı dönem fiyatları ise 12 bin TL olarak belirlendi.


Akçakoca Sky Tower Hotel'de;

- Kırmızı dönem yaz sezonunu,

- Mavi sezon ilkbahar ve sonbahar aylarını, 

- Beyaz sezon ise tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri 

- Sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri temsil ediyor.


2 yıldır faaliyette olan Sky Tower Hotel Akçakoca'da kongre alanları, oyun salonları, mini futbol sahası, bilardo, mini basketbol sahası, toplantı alanları, tenis kortu, Thalasso therapy & spa alanı, masa tenisi gibi imkanlar bulunuyor. 


Sky Tower Hotel Akçakoca iletişim

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön