25 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel Akçakoca tatil kampanyası!

Sky Tower Hotel Akçakoca tatil kampanyası!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Çeşitli sosyal donatı alanlarına sahip olan Sky Tower Hotel'de devr-i tatil imkanı sağlanıyor. Proje Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükseliyor. İşte Sky Tower Hotel Akçakoca tatil kampanyası...



Sky Tower Hotel Akçakoca tatil kampanyası devam ediyor. Projede yer alan devr-i tatil fırsatı ile 6 yıl boyunca istenilen dönemde 7 gece 8 gün her şey dahil konseptte, 5 yıldız konforunda tatil yapılabiliyor. 


E7 Grup imzası taşıyan Sky Tower Hotel 'de kırmızı dönem yaz sezonunu, mavi sezon ilkbahar ve sonbahar aylarını, beyaz sezon ise tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri,  sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri kapsıyor. 


Fiyatları sezonlara göre değişiklik gösteren Sky Tower Hotel Batı Karadeniz'de yer alan Düzce'nin Akçakoca ilçesinde hayata geçiriliyor. Projenin bayan spa bölümünde kapalı havuzu ve bayanlara ait plajı bulunuyor. 


Akçakoca Sky Tower Hotel'in aktivite alanları içerisinde; Thalasso therapy & spa alanı ve oyun salonları, mini futbol sahası, kongre alanları, bilardo, masa tenisi, mini basketbol sahası, toplantı alanları, tenis kortu yer alıyor.


Sky Tower Hotel Akçakoca tatil kampanyası!

Sky Tower Hotel Devr-i Tatil fırsatı fiyatları şu şekilde; beyaz dönem için 7 bin 500 TL, mavi dönem için 9 bin 600 TL, sarı dönem için 12 bin TL, kırmızı dönem için ise 16 bin TL. 


Sky Tower Hotel telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön