25 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel Akçakoca fiyat!

Sky Tower Hotel Akçakoca fiyat!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Devr-i tatil kampanyası ile 6 yıl boyunca her yıl 1 haftalığına tatil yapılabilen Sky Tower Hotel Akçakoca fiyat listesi sezonlara göre farklılık gösteriyor. Proje 5 yıldız konsepti ile yükseliyor.



Sky Tower Hotel'de kırmızı dönem yaz sezonunu, beyaz sezon ise tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri, mavi sezon ilkbahar ve sonbahar aylarını, sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri temsil ediyor.


Batı Karadeniz'de yer alan Düzce'nin Akçakoca ilçesinde hayata geçirilen Sky Tower Hotel  E7 GRUP  imzası taşıyor. 2 yıldır faaliyette olan projede toplam 184 adet oda bulunuyor.


Devr-i tatil fırsatı ile satışlarına devam eden Sky Tower Hotel'de yüzde 20 peşin ödeme yapıldığında, aylık 1.500 TL'den başlayan taksitler ile tatil kampanyasından yararlanılabiliyor.


Akçakoca Sky Tower Hotel'de mini basketbol sahası, bilardo, toplantı alanları, tenis kortu, masa tenisi, Thalasso therapy & spa alanı ve oyun salonları, kongre alanları, mini futbol sahası gibi sosyal imkanlar yer alıyor.


Sky Tower Hotel Devr- Tatil kampanyası ile istenilen bir dönem içerisinden seçilen 1 hafta, 6 yıllığına alınıyor ve 5 yıldızlı her şey dahil imkanlar ile tatil imkanından yararlanılıyor. 


Sky Tower Hotel Akçakoca fiyat!

Kırmızı dönem fiyatları 16 bin TL, 

Beyaz dönem fiyatları 7 bin 500 TL, 

Mavi dönem fiyatları 9 bin 600 TL, 

Sarı dönem fiyatları ise 12 bin TL.


Sky Tower Otel Akçakoca iletişim 

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön