19 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel Akçakoca!

Sky Tower Hotel Akçakoca!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Sky Tower Hotel Akçakoca 'da 7 gece 8 gün her şey tatil imkanı sağlanıyor. 2 yıldır hizmette olan ve E7 Grup imzası ile yükselen projede 183 deniz manzaralı oda ve 1 adet Kind Suite oda bulunuyor.



5 yıldızlı olarak inşa edilen Sky Tower Hotel Akçakoca 69 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Projede 6 yıl boyunca isteğe bağlı olan dönemlerde 7 gece 8 gün her şey dahil devr-i tatil fırsatı yer alıyor. 


Sky Tower Hotel'in kendi bünyesinde beyaz, sarı, mavi ve kırmızı şeklinde belirlediği dönemlerde denize sıfır konumda tatil yapılabiliyor. Projede beyaz dönem kış aylarını, kırmızı dönem yazı aylarını, mavi dönem bahar aylarını, sarı dönem ise sömestr tatillerini kapsıyor. 


Sky Tower Hotel'in sosyal imkanları arasında eğlence alanları, çocuklara özel alanlar, kongre alanları, toplantı alanları, aktivite alanları ve ibadet alanları bulunuyor.


Yaklaşık 5 bin metrekare kapalı alandan oluşan projede Karadeniz’in en büyük thasso therapy ve spa-welness merkezi, tek mavi bayraklı plajı yer alıyor. Projede ayrıca Thalasso therapy & spa alanı mevcut. 


Sky Tower Hotel Akçakoca'da 4 kişilik bir ailenin tatil masrafları her şey dahil olarak beyaz dönem için 11 bin TL, sarı dönem için 16 bin TL, mavi dönem için 14 bin TL, kırmızı dönem için ise 21 bin TL'yi kapsıyor. 


Sky Tower Hotel Akçakoca iletişim 

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön