26 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel Akçakoca Devr-i Tatil kampanyası!

Sky Tower Hotel Akçakoca Devr-i Tatil kampanyası!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Toplam 184 adet odası bulunan ve 2 yıldır faaliyette olan Sky Tower Hotel'de 5 yıldızlı konseptte tatil yapılabiliyor. İşte Sky Tower Hotel Akçakoca Devr-i Tatil kampanyası...



Batı Karadenizde yer alan Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükselen  Sky Tower Hotel  Akçakoca Devr-i Tatil kampanyası devam ediyor. Kampanya fiyatları dönemlere göre değişiklik gösteriyor.


Akçakoca Sky Tower Hotel'de mavi sezon ilkbahar ve sonbahar aylarını, kırmızı dönem yaz sezonunu, beyaz sezon ise tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri, sarı dönem okulların tatil olduğu sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri temsil ediyor.


Birçok sosyal yaşam alanına sahip olan Sky Tower Hotel'de kongre alanları, mini futbol sahası, masa tenisi, mini basketbol sahası, tenis kortu, Thalasso therapy & spa alanı ve oyun salonları, bilardo, toplantı alanları gibi imkanlar yer alıyor.


Sky Tower Hotel Akçakoca projesinin çocuklara özel alanları içerisinde ise açık alan çocuk havuzu, 7 yaş ve üzeri çocuklar için PC oyun alanları, sinema salonukapalı alan yüzme havuzları, 0-6 yaş grubu için özel oyun odaları, bebek bakım hizmeti bulunuyor.


Sky Tower Hotel Akçakoca Devr-i Tatil kampanyası kapsamında 6 yıl boyunca her yıl 7 gece 8 gün olarak tatil yapabilmek mümkün. Proje  E7 GRUP  imzası ile hayata geçiriliyor.


Düzce Sky Tower Hotel fiyatları!

Beyaz dönem için 7 bin 500 TL, 

Kırmızı dönem için 16 bin TL, 

Mavi dönem için 9 bin 600 TL, 

Sarı dönem için 12 bin TL olarak belirlendi. 


Sky Tower Hotel iletişim 

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön