26 / 04 / 2024

Akçakoca Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları!

Akçakoca Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Akçakoca Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları sarı, beyaz, mavi ve kırmızı olarak adlandırılan dönemlere göre değişiyor. Projede 24 aya varan vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.



Sky Tower Hotel'de sarı dönem sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri, kırmızı dönem yaz sezonunu, beyaz dönem tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri, mavi dönem ilkbahar ve sonbahar aylarını temsil ediyor. 


Akçakoca Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları tatil yapılacak sezona bağlı olarak farklılık gösteriyor. 2 yıldır faaliyet gösteren proje  E7 GRUP  tarafından hayata geçiriliyor. 


Sky Tower Hotel konum olarak Düzce'nin Akçakoca ilçesinde bulunuyor. Projede yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında, kalan bedel için 2 yıl boyunca vade seçeneği sunuluyor. 


Sky Tower Hotel Akçakoca'da tenis kortu, bilardo, kongre alanları, mini basketbol sahası, mini futbol ve masa tenisi, Thalasso therapy & spa alanı, kapalı havuz ve plaj gibi sosyal olanaklar mevcut.


Akçakoca Sky Tower Hotel Devri Tatil fiyatları!

Sky Tower Hotel'de 2 kişilik bir aile için tatil fiyatları şu şekilde belirlendi; kırmızı dönem fiyatları 16 bin 400 TL, mavi dönem fiyatları 10 bin 900 TL, sarı dönem fiyatları 12 bin 400 TL, beyaz dönem fiyatları 8 bin 900 TL.


Sky Tower Hotel iletişim

Telefon numarası : 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön