18 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel Akçakoca satış ofisi!

Sky Tower Hotel Akçakoca satış ofisi!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Sky Tower Hotel Akçakoca satış ofisi telefon numarası 444 7 759 olarak belirlendi. E7 Grup imzası ile hayata geçirilen projede 6 yıl boyunca 1 haftalık her şey dahil tatil imkanları sunuluyor.



Toplamda 184 adet oda kapasitesine sahip olan Sky Tower Hotel'de fiyatlar sarı, mavi, beyaz ve kırmızı olarak adlandırılan dönemlere göre değişiyor. Proje Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükseliyor.


Sky Tower Hotel Akçakoca satış ofisi ile 444 7 759 numaralı telefondan irtibata geçebilirsiniz. Projenin ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için 24 ay vade yapılabiliyor.


Düzce Sky Tower Hotel'de kırmızı dönem yaz sezonunu, sarı dönem sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri, mavi dönem ilkbahar ve sonbahar aylarını, beyaz dönem tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri belirtiyor. 


Sky Tower Hotel'de 2 kişilik devri tatil fiyatları; kırmızı dönem için 16 bin 400 TL, mavi dönem için 10 bin 900 TL, sarı dönem için 12 bin 400 TL, beyaz dönem için 8 bin 900 TL olarak belirlendi. 


Akçakoca Sky Tower Hotel'in sosyal donatı alanları; tenis kortu, kongre alanları, Thalasso therapy & spa alanı, kapalı havuz, mini basketbol sahası, mini futbol ve masa tenisi, plaj, bilardodan oluşuyor. 


Sky Tower Hotel adres: Yalı Mahallesi, İnönü Cad, Ceneviz Sk No:2 Akçakoca / Düzce


Sky Tower Hotel Akçakoca satış ofisi

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön