25 / 04 / 2024

Akçakoca Sky Tower Hotel fiyatlar!

Akçakoca Sky Tower Hotel fiyatlar!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Akçakoca Sky Tower Hotel fiyatlar dönemlere göre değişiklik gösteriyor. Yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için 24 ay vade imkanı sunan proje Düzce Akçakoca'da hayata geçiriliyor.



Akçakoca Sky Tower Hotel fiyatlar bilgisinden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.  E7 GRUP  tarafından inşa edilen projede 6 yıl boyunca her yıl 1 hafta olmak üzere her şey dahil konseptte tatil fırsatı sunuluyor. 


Sky Tower Hotel'in sosyal aktivite alanları içerisinde; kongre alanları, mini futbol ve masa tenisi, plaj, bilardo Thalasso therapy & spa alanı, kapalı havuz, tenis kortu, mini basketbol sahası bulunuyor. 


Düzce'nin Akçakoca ilçesinde yükselen Sky Tower Hotel 184 adet oda kapasiteli olarak tasarlandı. Projede devri tatil bedelinin yüzde 25'i peşin olarak ödendiğinde, kalan bedel 24 ay taksitlendiriliyor.


Sky Tower Hotel'de mavi dönem ilkbahar ve sonbahar aylarını, kırmızı dönem yaz sezonunu, sarı dönem sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri, beyaz dönem tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri kapsıyor. 


Akçakoca Sky Tower Hotel fiyatlar!

Sky Tower Hotel'de 2 kişilik devri tatil fiyatları şu şekilde; mavi dönem için 10 bin 900 TL, sarı dönem için 12 bin 400 TL, beyaz dönem için 8 bin 900 TL, kırmızı dönem için 16 bin 400 TL. 


Sky Tower Hotel Akçakoca ulaşım: Yalı Mahallesi, İnönü Cad, Ceneviz Sk No:2 Akçakoca / Düzce


Sky Tower Hotel satış ofisi iletişim

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön