27 / 04 / 2024

Sky Tower Hotel ödeme koşulları!

Sky Tower Hotel ödeme koşulları!

Firma: E7 GRUP

Proje: Sky Tower Hotel

Sky Tower Hotel ödeme koşulları kapsamında 2 yıl vade imkanı sunuluyor. Düzce'nin Akçakoca ilçesinde 2 yıldır faaliyette olan projede devri tatil fırsatı devam ediyor.



Sky Tower Hotel ödeme koşulları bilgisinden önce proje hakkında bilgi verelim. 6 yıl boyunca her şey dahil konseptte ve istenilen 1 haftalık dönemde tatil yapılabilen projenin 184 adet oda kapasitesi mevcut. 


E7 Grup imzası taşıyan Sky Tower Hotel Düzce Akçakoca'da bulunuyor. Projede beyaz, kırmızı, mavi ve sarı olarak belirtilen dönemlerde tatil fiyatları değişiklik gösteriyor. 


Akçakoca Sky Tower Hotel'in sosyal olanakları içerisinde mini basketbol sahası, Thalasso therapy & spa alanı, kapalı havuz ve plaj, tenis kortu, mini futbol ve masa tenisi, bilardo, kongre alanları yer alıyor. 


Düzce Sky Tower Hotel fiyatları kırmızı dönem için 16 bin 400 TL, mavi dönem için 10 bin 900 TL, sarı dönem için 12 bin 400 TL, beyaz dönem için 8 bin 900 TL şeklinde belirlendi. 


Sky Tower Hotel Akçakoca'da mavi dönem ilkbahar ve sonbahar aylarını, sarı dönem sömestr ve yaz tatili sezonunun başlangıç öncesi ve bitiş sonrası tarihleri, kırmızı dönem yaz sezonunu, beyaz dönem tatil sezonları ve bahar aylarının dışında kalan tarihleri ifade ediyor. 


Sky Tower Hotel ödeme koşulları kapsamında yüzde 25'lik peşin ödeme yapılıyor, kalan yüzde 75'lik tutar ise 24 ay taksitlendiriliyor. 


Düzce Sky Tower Hotel iletişim

Telefon: 444 7 759

Web Adresi: http://skytowerhotel.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön