20 / 04 / 2024

Akçansa, Beton 2013 Fuarı'nda yerini aldı!

 Akçansa, Beton 2013 Fuarı'nda yerini aldı!

Türkiye’nin lider çimento ve hazır beton üreticisi Akçansa,Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB)’nin düzenlediği ‘’Beton 2013 Beton Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı’na katılıyor




 İnşaat, hazırbeton ve agrega sektörlerini Şubat ayında bir araya getiren fuar’da Akçansa, 10.salon, 413 numaralı standında yerini alarak yenilikçi çözümlerini tanıtıyor.


 

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından beton ve betonu oluşturan malzemeler konusunda yapılacak yeni çalışmaları teşvik etmek, sergilemek, desteklemek ve nihayetinde paylaşmak üzere bu yıl 5. kez düzenlenen etkinlik, 21-24 Şubat tarihleri arasında Yeşilköy’deki İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşiyor.

 

Akçansa çalışanları fuarda eş zamanlı düzenlenecek olan Hazır Beton Kongresi’nin oturum programında, farklı angregalarla üretilen ağır betonların tasarımı ve mekanik özellikleri, çimento endüstrisinde sürdürülebilir üretim ve nano teknolojisinin betonun geleceğindeki rolü gibi konuları ele alacaklar.

 

 

Beton sektörünün tüm temsilcilerinin yanı sıra belediye mensuplarını, mühendisleri, mimarları, kalfaları, öğrencileri makine ve tüm malzeme tedarikçilerini geniş bir platformda buluşturacak kongrenin kendileri için çok olumlu geçeceğini belirten Akçansa Genel Müdürü Hakan Gürdal, “Türkiye’nin lider çimento ve hazır beton üreticisi olarak, ‘yenilikçi ürün’ ve ‘müşteri memnuniyeti’ ilkesiyle gerçekleştirdiğimiz satış öncesi ve sonrası hizmetlerimizle sektörümüzde fark yaratan çözümler sunacağız. Çevreye ve müşteri memnuniyetine maksimum katkı sağlayan hizmetlerimizi, Beton Kongresi’nde de sektörümüz ve müşterilerimizle paylaşmaya devam edeceğiz. Fuar’da Akçansa olarak beton ve betonu oluşturan malzemeler konusunda yapılaca yeni çalışmaları teşvik etmeyi, sergilemeyi, desteklemeyi ve nihayetinde paylaşmayı amaçlıyoruz.” diye konuştu.

 


Geri Dön