29 / 03 / 2024

BakYapı, 3 bin kişinin katılacağı CNR Emlak 2013 Fuarı'nda yerini aldı!

BakYapı, 3 bin kişinin katılacağı CNR Emlak 2013 Fuarı'nda yerini aldı!

İstanbul'da Prestij Park, Bursa' da ise Prestij Modern Evleri ile adından söz ettiren BakYapı, 3 bin uluslararası yatırımcının katılacağı CNR Emlak 2013 Fuarı'nda yerini aldı...



İstanbul'daki ilk projesi Prestij Park ile adından söz ettiren BakYapı, 3 bin kişinin katılacağı CNR Emlak 2013 Fuarı'nda yerini aldı.


İstanbul'da Prestij Park, Bursa'da ise Prestij Modern Evleri ile adından söz ettiren BakYapı, 3 bin uluslararası yatırımcının katılacağı CNR Emlak 2013 Fuarı'nda yerini aldı. BakYapı Yönetim Kurulu Başkan vekili Ferhat Bakgör, İstanbul'un gayrimenkulde parlayan yıldızının, CNR Emlak 2013 Fuarı'na olan ilgiyi de artırdığını söyledi. Bakgör, "Uluslararası yatırımcıları çekme konusunda yapılan yatırımlarla CNR Emlak Fuarı dünyanın sayılı büyük fuarlarına rakip olma yolunda ilerliyor" dedi. Bakgör, bu noktadan hareketle 3 bini uluslararası yabancı yatırımcı olmak üzere 20 bin ziyaretçinin katılması beklenen fuarda gayrimenkul projelerini büyük bir heyecanla sergileyeceklerini belirtti. Ferhat Bakgör, "Dev bir yarış alanına dönen dünya gayrimenkul pazarının birbirinden iddialı 150 örnek projesinin sergileneceği fuarda, Prestij Park ve Prestij Modern Evleri'ni sergileyerek iddiamızı dünya arenasına taşıyacağız" diye konuştu. 


120 milyon dolarlık satış 

Geçen yıl fuar kapsamında Körfez ülkelerine 120 milyon dolarlık konut satışı gerçekleştiğini hatırlatan Ferhat Bakgör, bu yıl fuara Ortadoğu ağırlıklı bir katılımın beklendiğini açıkladı. CNR Emlak Fuarı'nın 100 milyar dolarlık bir yatırım potansiyelini temsil ettiğini anlatan Bakgör sözlerini şöyle sürdürdü: "Yakın zamanda katıldığımız Dubai emlak fuarındaki başarımız, bize yabancı yatırımcı arenasındaki güvenli yerimiz konusunda umut verdi. CNR Emlak Fuarı'nın da bir o kadar iyi sonuçlanacağına inanıyoruz. Mütekabiliyet sonrası kolaylaşan yabancı yatırımcıya satışı şirket olarak destekliyoruz. Böylece ülkemizin döviz gelirini artırmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu. 


189 bin TL 'ye konut 

BakYapı İstanbul Prestij Park projesi 103 bin 800 metrekare alanda 2 bin 400 konut ve 26 bloktan oluşuyor. 350 bin metrekare inşaat alanına sahip projede, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri mevcut. En küçük dairenin 90 metrekare olarak belirlendiği projede 1+1 dairelerin satış fiyatı 139 ila 149 bin TL arasında değişiyor. 2+1 dairelerin 169 bin TL'den satışa sunulduğu projede 3+1 dairelerin fiyatı ise 199 ila 279 bin TL arasında bulunuyor. Projede alıcılara Akbank, İşbank, Garanti, Yapı Kredi Bankası, Şekerbank, Bank Asya ve Türkiye Finans kredi desteği sağlıyor. BakYapı İstanbul Prestij Park konum olarak Torium AVM yanında, Haramidere metrobüs istasyonuna yürüyüş mesafesinde bulunuyor. 


Sabah Gazetesi 


Geri Dön