19 / 04 / 2024

Yooİstanbul CNR Emlak 2015 Fuarı'nda tanıtılacak!

Yooİstanbul CNR Emlak 2015 Fuarı'nda tanıtılacak!

Say yapı, yarın açılacak olan CNR Emlak 2015 Fuarı'nda Yooİstanbul projesinn yanı sıra restore ettiği Sandoz Yalı'sı ve Silivri'de bulunan Starlife Silivri projesini ziyaretçilere tanıtacak..



Dünyaca ünlü tasarımcı Philippe Starck tarafından tasarlanan ve istanbul'un tam kalbi sayılabilecek ‘Ulus-Ortaköy-Zincirlikuyu' üçgeninin merkezinde inşa edilmekte olan Yooİstanbul projesi, kapılarını yarın (4 Kasım 2015 Çarşamba) CNR Emlak 2015 Fuarı'nda  Hall 8‘ deki standında ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

 

Say Yapı Teknoloji tarafından boğaz ve doğa manzaralı olarak hayata geçirlmekte olan“Yooİstanbul” projesinde lüks ve konforlu bir yaşam alanı vadediliyor. 22 bin metrekarelik arsa üzerinde 11 blok olarak hayata geçirilen Yooİstanbul projesinde arsa alnının yüzde 80'ini ise yeşil alanlar oluşturuyor.

 

Özel lobi, club house, spa, açık ve kapalı yüzme havuzu, çocuk kulübü, fitness merkezi, yoga odaları, yürüyüş alanları ve geniş bahçelerinm yer aldığı Yooİstanbul projesinde satış süreci ise devam ediyor.

 

Say Yapı, yarın açılacak olan CNR Emlak 2015 Fuarı'nda Yooistanbul'un yanı sıra restorasyonunu yaptığı; Boğaz'ın en güzel semtlerinden Yeniköy'de bulunan tarihi Sandoz Yalı'sı ve İstanbul'un parlayan yıldızı Silivri'de bulunan Starlife Silivri projesini de görücüye çıkaracak.


Star 


Geri Dön