28 / 03 / 2024

Yatırımcılar CNR Emlak 2015 Fuarı'nda buluştu!

Yatırımcılar CNR Emlak 2015 Fuarı'nda buluştu!

Yerli ve yabancı yatırımcının akın ettiği CNR Emlak 2015 Fuarı'nda firmalar projelerini sergiliyor. Bu yıl 4 ile 8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen CNR Expo Emlak Fuarı devam ediyor.



3'üncüsü düzenleniyor 


Bu yıl 4 ile 8 Kasım tarihleri arasında düzenlenen CNR Expo Emlak Fuarı devam ediyor. 3'üncüsü yapılan fuar, gayrimenkul ve inşaat sektöründen pek çok firma ve yatırımcıyı biraraya getiriyor. 


40 bin ziyaretçi öngörüsü 


AB ülkeleri, Türki Cumhuriyetler, Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, İran, Irak, İsrail, Ürdün, Kuveyt gibi pek çok ülkeden ziyaretçinin de ağırlanacağı fuara 40 bin ziyaretçinin katılması bekleniyor. 


Maket sürprizi 


Fuarın ziyaretçilerine sürprizi ise İTO'nun 'Yaşayan İstanbul Maketi'. Türkiye'de ilk kez CNR Emlak Fuarı'nda sergilenen maketle birlikte İstanbul ruhunun katılımcılar ve ziyaretçilerle paylaşılması amaçlanıyor. 



Körfez yatırımcısı hedefte


Beyttürk İnşaat olarak Körfez yatırımcısını hedefleyen Beyttürk'ün Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, "Arap yatırımcısının Türkiye'ye güveni tam. Körfez yatırımcısı Türkiye'de ev sahibi olmayı istiyor" dedi. Barman fuarda satış odaklı ve tanıtım çalışmaları yapacaklarını da söyledi. 



Posta


Geri Dön