19 / 04 / 2024

Akel Balık Izgara ürününü tanıttı!

Akel Balık Izgara ürününü tanıttı!

Kokusuz ve dumansız Akel Balık Izgara ile evde birbirinden lezzetli ve sağlıklı balık yemekleri yapmak mümkün. Balıkları 15 dakikada mükemmel pişiren Akel Balık Izgara, çıkarılabilir rezistansıyla temizleme kolaylığı sağlıyor...



Sezonun açılmasıyla birlikte balıklar sofraların vazgeçilmez lezzetleri arasında yerini aldı. Evde balık yapmayı seven ama kokusundan rahatsız olanlar için Akel Elektrikli Ev Aletleri, Akel Balık Izgara’yı geliştirdi. Akel Balık Izgara, evde kokusuz ve dumansız balık pişirmeye imkan sunuyor. Yağlar ızgaranın içinde bulunan su haznesine aktığı için koku ve duman oluşumu engelleniyor. Kapaklı oluşu sayesinde balıkları 15 dakikada mükemmel pişiren ve lezzetlerini tam olarak koruyan Akel Balık Izgara, çıkarılabilir rezistansıyla temizleme kolaylığı sağlıyor. Çift sıkıştırmalı pişirme teli sayesinde balıkları tek seferde çevirme kolaylığına sahip ürün, ısıya dayanıklı tutma sapları ve açılınca dik durabilen üst kapakları sayesinde kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.  Akel Balık Izgara, 60 liradan satışa sunuluyor.

Haftada iki gün balık

Sofraların vazgeçilmez lezzeti balığın kokusu nedeniyle genelde evde pişirilmediğini ve restoranlarda da balığın çok pahalı olduğunu söyleyen Akel Elektrikli Ev Aletleri Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Gümüşoluk, “Bu nedenle ülkemizde balık tüketimi az. Oysa vücudun fonksiyonlarını yerine getirmesi için gereken omega yağ asitleri yönünden zengin olan balık aynı zamanda iyi bir protein kaynağı. Bu yüzden uzmanlar haftada iki öğün balık yenmesini tavsiye ediyor. Akel Balık Izgara sayesinde evi kokutmadan komşuları rahatsız etmeden balık pişirmek mümkün” dedi.  



Geri Dön