18 / 04 / 2024

Akel Balık Izgara ile misafirlerinizi ağırlayın!

Akel Balık Izgara ile misafirlerinizi ağırlayın!

Akel Elektrikli Ev Aletleri evde çocuklarına, misafirlerine ve komşularına ızgara balık yapmak isteyenler için Akel Balık Izgara’yı üretti. Akel Balık Izgara, 92 liradan satılıyor .



Protein, mineral ve vitamin deposu balığı yemenin tam zamanı. Ancak sağlık açısından son derece yararlı olan balığın seçimi kadar pişirilmesi de önem taşıyor. Akel Elektrikli Ev Aletleri, Akel Balık Izgara ile evde sağlıklı ve lezzetli balık pişirmeye imkan sunuyor. Pişirme sırasında yağlar Akel Balık Izgara’nın içinde bulunan su haznesine aktığı için koku ve duman yapmıyor. Kapaklı oluşu sayesinde balıkları 15 dakikada kurutmadan mükemmel pişiren ve lezzetlerini tam olarak koruyan ürün, çıkarılabilir rezistansıyla temizleme kolaylığı sağlıyor. 


Sürekli çevirme derdine son

Çift sıkıştırmalı pişirme teli sayesinde balıkları tek seferde çevirmeye imkan sunan Akel Balık Izgara, ısıya dayanıklı tutma sapları ve açılınca dik durabilen üst kapakları sayesinde kullanıcılara rahatlık sağlıyor. Akel Balık Izgara, 92 liradan satışa sunuluyor. Havaların soğumasıyla birlikte balıkların daha da yağlanıp lezzetlendiğini belirten Akel Elektrikli Ev Aletleri Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Gümüşoluk, “Üç tarafı denizlerle çevrili bir ülkede yaşıyoruz ve denizlerimiz balık açısından oldukça zengin bir çeşitliliğe sahip. Buna rağmen yeterince balık tüketmiyoruz. Oysa uzmanlar haftada en az iki öğün balık yemeyi tavsiye ediyor. Balık kokusu nedeniyle evlerde yeterince pişmiyor. Akel Balık Izgara sayesinde artık evi kokutmadan ve komşuları rahatsız etmeden balık pişirmek mümkün” dedi. 


Akel Balık Izgara’nın sağlıklı beslenmek ve zahmetsizce yemek yapmak isteyen herkesin yardımcısı olduğuna dikkat çeken Gümüşoluk, “Akel Balık Izgara ile sadece balık değil birbirinden nefis sebzeler de pişirebilir, balığın yanında sevdiklerinize ikram edebilirsiniz” diye konuştu.



Geri Dön