27 / 04 / 2024

Akel Ev Aletleri Libya pazarında yoğun ilgi görüyor!

Akel Ev Aletleri Libya pazarında yoğun ilgi görüyor!

Akel Elektrikli Ev Aletleri, ramazana özel çift tepsili davul fırın üretti. 50 ülkeye ihracat yapan firma Türkiye dışındaki en fazla çift tepsili davul fırın satışını Libya’ya gerçekleştirdi.



Akel, Ramazan sofralarını çift tepsili davul fırınıyla şenlendiriyor. Akel Elektrikli Ev Aletleri, birbirinden nefis iftar ve sahur yemekleri hazırlamak isteyenler için çift tepsili davul fırın üretti. Ramazanda misafir ağırlamayı sevenlerin hayatını kolaylaştıran yeni davul fırınların çift tepsi özelliği sayesinde börek ve tatlının yanı sıra et ve sebze yemeklerini aynı anda pişirmek mümkün. Gri ve bordo renkte üretilen Akel Çift Tepsili Davul Fırın, 130 liradan satışa sunuluyor.


Akel Elektrikli Ev Aletleri özenle hazırlanan Ramazan sofralarına çift tepsili yeni davul fırınıyla lezzet katıyor. Çif tepsi özelliği sayesinde börek ve tatlının yanı sıra et ve sebze yemeklerini aynı anda pişirmeye imkan sunan Akel Çift Tepsili Davul Fırın, zamandan ve enerjiden tasarruf sağlıyor. Önceden ısıtma derdini ortadan kaldıran ürün, tüm yemekleri 20- 25 dakika gibi çok kısa bir sürede hazır hale getiriyor. Üzerinde yer alan hava delikleri sayesinde yemekleri pişirirken kurutmayan Akel Çif Tepsili Davul Fırın, silindirik formu nedeniyle homojen ısı dağılımı sağlıyor. Gri ve bordo renkte üretilen yeni davul fırınlar 130 liradan satışa sunuluyor. 


Hayatı kolaylaştırıyor


Akel Çift Tepsili Davul Fırın sayesinde en lezzetli Ramazan sofralarını kurmanın çok daha kolay olduğunu söyleyen Akel Elektrikli Ev Aletleri Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Gümüşoluk, “İftara ya da sahura kısa bir süre kala etten sebzeye, börekten tatlıya her türlü yemeğinizi Akel Çift Tepsili Davul Fırın’da hazırlayabilirsiniz” dedi. 


Yurtdışında en fazla satış Libya’ya


Ürünü geçtiğimiz aylarda satışa sunduklarını belirten Gümüşoluk, “Akel Çift Tepsili Davul Fırın, ilk satışa çıktığı andan itibaren büyük ilgi gördü. Yemek yapmayı seven ve damak tadına düşkün insanlar evlerinde her türlü teknolojik ürün olsa dahi davul fırından vazgeçmiyor. Bu Türkiye’de de dünyada da böyle. Biz 50 ülkeye ihracat yapıyoruz. Ama Türkiye dışındaki en fazla çift tepsili davul fırın satışını Libya’ya gerçekleştirdik” diye konuştu



Geri Dön