24 / 04 / 2024

Akfen Gayrimenkul kar dağıtacak mı?

Akfen Gayrimenkul kar dağıtacak mı?

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 hesap dönemine ait finansal tablolarında yasal mevzuata göre dağıtılabilir kar oluşmadığından, kâr dağıtımı yapılmayacağına karar verdi..



Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2017 yılı kar dağıtımı ile ilgili genel kurul kararı hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO 1 Ocak 2017 – 31 Aralık 2017 hesap dönemine ait finansal tablolarında yasal mevzuata göre dağıtılabilir kar oluşmadığından, kâr dağıtımı yapılmayacağı hususu onaya sunuldu, müzakere edildi, kâr dağıtımı yapılmaması hususu toplantıya katılanların oybirliği ile kabul edildi.

Akfen GYO'nun KAP açıklaması:
Süresi içinde Şirket Merkezinde, Şirket internet sitesinde, Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi'nde ve MKK'nın Elektronik Genel Kurul portalında Sayın Pay Sahiplerimizin incelemesine sunulmuş olan Kâr Dağıtım Tablosu'nda ve Sermaye Piyasası Kurulu ("SPK")'nun II-14.1 Tebliği hükümleri kapsamında Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu tarafından yayınlanan Türkiye Muhasebe ve Türkiye Finansal Raporlama Standartlarına uygun olarak hazırlanan ve Güney Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. tarafından denetime tabi tutulan 01.01.2017 – 31.12.2017 hesap dönemine ait finansal tablolarımızda yasal mevzuata göre dağıtılabilir kar oluşmadığından, kâr dağıtımı yapılmayacağı hususu onaya sunuldu, müzakere edildi, kâr dağıtımı yapılmaması hususu toplantıya katılanların oybirliği ile kabul edilmiştir.

Dosya için tıklayın


Geri Dön