19 / 04 / 2024

Akfen GYO 2020 değerleme şirketini seçti! 

Akfen GYO 2020 değerleme şirketini seçti! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Adım Gayrimenkul ve Değerleme A.Ş. ve Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmalık A.Ş. ile anlaştı... 



Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) değerleme şirketi hakkında açıklama yaptı.

Akfen GYO'nun portföyünde bulunan oteller için değerleme hizmeti alınacak değerleme şirketinin Adım Gayrimenkul ve Değerleme A.Ş. ve ayrıca portföyüne 2020 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti alınacak değerleme şirketlerinin Adım Gayrimenkul ve Değerleme A.Ş. ve Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. olarak belirlenmesine oybirliği ile karar verildi. 


Akfen GYO'dan KAP'a yapılan açıklama şöyle:
Yönetim Kurulumuz 23.01.2020 tarihli toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri III-48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği'nin 35.Maddesi gereğince, portföyümüzde bulunan oteller için değerleme hizmeti alınacak değerleme şirketinin Adım Gayrimenkul ve Değerleme A.Ş. ve ayrıca portföyümüze 2020 yılı içerisinde alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti alınacak değerleme şirketlerinin Adım Gayrimenkul ve Değerleme A.Ş. ve Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. olarak belirlenmesine oybirliği ile karar vermiştir.

 


Geri Dön