19 / 04 / 2024

Akfen Holding Bodrum Loft’da sanatseverleri bir araya getiriyor!

Akfen Holding Bodrum Loft’da sanatseverleri bir araya getiriyor!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ev sahipliğinde düzenlenecek ‘Bodrum Loft’da Sanat’ sanatseverleri bir araya getirecek.



Bodrum’un en yeni turizm tesisi olan bu yaz tatilcileri ağırlayan Bodrum Loft, sonsuz mavilik ve zeytin ağaçlarının eşlik ettiği modern mimarisiyle sanatı aynı çatı altında bir araya getiriyor.

Modern köy yaşamının oluşturulduğu Bodrum Loft’un odaları ve açık alanlarında GLOBART küratörlüğünde gösterilen 134 eserin yaratıcılarının sanatseverlerle bulaşacağı ‘Bodrum Loft’da Sanat’ etkinliği Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın ev sahipliğinde 13 Ağustos 2020 Perşembe günü saat 18:30’da düzenlenecek.

Etkinlikte ortak alanda bulunan mekâna özgü yapıtların yanı sıra evlerde bulunan 122 yapıt Mehmet Mutaf’ın fotoğrafladığı karelerle sanatseverlere sunulacak.

İş, sanat ve cemiyet hayatının önemli isimlerinin olacağı ‘Bodrum Loft’da Sanat’ etkinliği, sanatçılarla sohbet ve kokteyl eşliğinde devam edecek.

Tatil cenneti Bodrum’da Göltürkbükü ile Torba arasında bulunan Cennet Koyu’na komşu bölgedeki Bodrum Loft’da yaz boyu sanat etkinlikleri sürecek.


Geri Dön