24 / 04 / 2024

Akfen Loft markasıyla yoluna devam edecek!

Akfen Loft markasıyla yoluna devam edecek!

Gayrimenkul sektöründe markalaşma hızla artıyor. Akfen İnşaat'in bin 135 konutu 'İncek Loft ' projesi, Akfen Gayrimenkul Geliştirme Tic. AŞ'nin satış pazarlama aktivitelerini yönettiği ilk proje...





Gayrimenkul sektöründe markalaşma hızla artıyor. Akfen Gayrimenkul Geliştirme Akfen Grubu bünyesinde geliştirilen gayrimenkul projelerinin satış ve pazarlamasından sorumlu yeni bir şirket. Akfen İnşaat'in bin 135 konutu 'İncek Loft ' projesi, Akfen Gayrimenkul Geliştirme Tic. AŞ'nin satış pazarlama aktivitelerini yönettiği ilk proje. 


Akfen Holding iştiraki Akfen İnşaat'ın daha önce yaptığı konut projeleri ise, Oran Şehri Konut İnşaatı. Oran Çarşı ve Konut inşaatı, izmir Mavi Şehir 445 Konut İnşaatı, Levent Loft Residaııce İnşaatı, Levent Loft Bahçe Residance Projesi. Akfen Gayrimenkul Geliştirme ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Barış Baı çak, Loft markası ile yine konsept bir proje ile devam etmeyi planladıklarını ve şu anda arazi değerlendirme çalışmalar yaptıklarını söylüyor. 

Ankara'da yükselen, Yüksek Evler,  Ankara  Evleri ve Teras Evler'den oluşan İncek Loft'ta, 1+1'den 6,5+1'e kadar 71 m2 ile 562 m2 arasında farklı tip ve büyüklükte daireler yer alıyor. Proje içinde 44 ticari alan da mevcut. İncek Loft'ta dairelerin ortalama brüt metrekare fiyatları 3.000 TL'den, daire fiyatlarımız ise 218 bin TL'den başlıyor. 



EKONOMİST MORTGAGE


Geri Dön