28 / 03 / 2024

Akhisar Arena Stadı 21 Ekim'de bitecek!

Akhisar Arena Stadı 21 Ekim'de bitecek!

Spor Toto Süper Lig temsilcisi Akhisar Belediyespor, ekim ayı sonunda yeni stadına kavuşacak. Akhisar Arena Stadı'nın 21 Ekim'de bitirilip teslim edilmesi planlanıyor. İşte son durum...



Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor'un, yapımı devam eden stadının 21 Ekim'de tamamlanarak, teslim edilmesinin planlandığı bildirildi. 


Süper Lig'e yükseldiği 2012-2013 sezonundan bu yana stat sorunu nedeniyle iç saha maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynamak zorunda kalan Akhisar Belediyespor, "Akigolar" lakaplı taraftarlarıyla kendi stadında buluşmaya hazırlanıyor. 


Akhisar Arena'nın yapımını üstlenen firma yetkilisi ve şantiye şefi Müjdat Şarah, gazetecilere yaptığı açıklamada, 6 Mart 2014 tarihinde başlayan stat inşaatında sona gelindiğini belirtti. 


İnşaatın kalan bölümleri için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Şarah, şunları kaydetti: 


"Stadın, 'kaba inşaat' diye tabir edilen kısmı bitti. Halen dolgu imalatı ve prefabrik imalatımız devam ediyor. Stadın elektrik ve benzeri tesisat çalışmaları da yüzde 70 oranında bitti. Otopark kısmının da büyük bir bölümünü bitirdik. Resmi olarak iş bitiş tarihimiz 21 Ekim, bir sıkıntı olmadığı takdirde bu tarihte stadı bitirip teslim etmeyi hedefliyoruz." 


AA


Geri Dön