19 / 04 / 2024

Akhisar stat sorunu çözülüyor!

Akhisar stat sorunu çözülüyor!

Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor'un stat sorunu çözülme aşamasına geldi, ihaleyi alan firmanın sözleşmeyi imzalamayınca, en düşük fiyatı veren ikinci firma ile sözleşme imzalanması planlanıyor...



SÜPER Lig ekibi Akhisar Belediyespor'un stat sorunu çözülme aşamasına geldi, ihaleyi alan firmanın sözleşmeyi imzalamayınca, en düşük fiyatı veren ikinci firma ile sözleşme imzalanacak. Akhisar Belediye Başkanlığı tarafından 20 Haziran 2013 tarihinde yapılan ihaleyi Cesar inşaat ve Ticaret A.Ş. tarafından 26 milyon 890 bin TL'ye en düşük teklifi vererek kazanmıştı.
Ancak firma daha sonra sözleşme imzalamaya yanaşmayınca ihale süreci tekrar uzadı. Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı ve ihale Komisyon Başkanı Latif Çakmak, ihaleyi kazanan firmayı son kez davet ettiklerini ve sözleşmeye gelmediğini söyledi.
Çakmak, şunları söyledi: "ihale öncesi yatırdığı teminat belediyemizde kalmıştır. Bugün ihale sürecinde en düşük fiyatı veren ikinci firma Hayranoğulları inşaat Taahhüt Limited Şirketini (29 milyon 980 bin TL) davet ettik, inşallah en düşük fiyatı veren ikinci firma ile sözleşme imzalarız ve hemen stadyum inşaatına başlarız."

Yeni Asya

Geri Dön