26 / 04 / 2024

Akhisar Belediyespor

Akhisar Belediyespor

Manisa 19 Mayıs Stadı'nı 2 yıllığına Spor Toto Süper Lig takımı Akhisar Belediyespor ve Spor Toto 2. Lig ekibi Manisaspor kullanacak. Statta yenileme çalışması yapılıyor.

Akhisar, gelecek sezon stadına kavuşacak!

Mevcut stadın kriterlere uymaması nedeniyle maçlarını Manisa'da oynamak zorunda kalan Akhisar Belediyespor'un, yeni stat inşaatında tribünler yükselmeye başladı. 13 bin kişilik stat, haziran'da teslim edilecek.

Akhisar stat sorunu çözülüyor!

Süper Lig ekibi Akhisar Belediyespor'un stat sorunu çözülme aşamasına geldi, ihaleyi alan firmanın sözleşmeyi imzalamayınca, en düşük fiyatı veren ikinci firma ile sözleşme imzalanması planlanıyor...

Atatürk Stadı'nın tadilatında sona yaklaşıldı!

Sanica Boru Elazığspor Kulübü Başkanı Selçuk Cengiz Öztürk, Atatürk Stadı'nda devam eden tadilat çalışmalarına ilişkin, ''Bir an evvel, kendi sahamızda oynamanın avantajını kullanmak için çaba sarf etmekteyiz'' ifadelerini kullandı

Akhisar Stadyumu ne zaman tamamlanacak?

Akhisar Belediyespor'da, yeni stat heyecanı yaşanıyor. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, inşaatı sürmekte olan Spor Toto Akhisar Stadyumu'nu yerinde inceledi.

Spor Toto Akhisar Stadı ne zaman açılacak?

Mersin Akhisar Belediyespor, Ligin 7'nci haftasında Fenerbahçe karşılaşmasıyla yeni stadına kavuşmayı hedefliyor. Yeşil siyahlılar, kombine bilet satışına da Eylül ayında start vermeyi planlıyor.

Spor Toto Akhisar Stadyumu Eylül'de tamam!

Akhisar Belediyespor'un maçlarını oynayacağı Spor Toto Akhisar Stadyumu'nun inşaatında çatı katını kapatmak için mebran çalışmaları hızlandı. Spor Toto Teşkilatı Başkan Yardımcısı Bünyamin Bozgeyik, statta incelemelerde bulundu.

Akhisar Belediyespor yeni stadına kavuşuyor!

Spor Toto Süper Lig'de mücadele ettiği ilk 5 sezonda iç saha maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynayan Akhisar Belediyespor, 2017-2018 sezonundan itibaren rakipleriyle yeni stadında oynayacak.

Manisa Akhisar'a 12,5 milyonluk yatırım!

Sık sık mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, mahallelerin ihtiyaçlarını birinci ağızdan dinleyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Akhisar'a 12 milyon 500 bin liralık yatırım yapılacağını söyledi.

Spor Toto Akhisar Stadı'nın ihalesi sonuçlandı!

Spor Toto Akhisar Stadı ve Spor Salonu'nun ihalesi gerçekleşti. İhaleyi 71 milyon 240 bin lirayla en düşük teklifi veren May İnşaat kazandı.

Akhisar Stadyum inşaatını May İnşaat yapacak!

Spor Toto Akhisar Stadyumu ve Spor Salonu ihalesi yapıldı. 4 firmanın katıldığı ihaleyi 71 milyon 240 bin TL ile May İnş. Taah. Ltd. Şti kazandı.

Manisa Akhisar'daki Romanlara yönelik toplu konut çalışmaları mecliste!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Akhisar ilçesinde Roman vatandaşlara yönelik toplu konut çalışmalarına ilişkin 10 soru sordu..

Manisa Akhisar Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nin sorunları çözülüyor!

Manisa MASKİ Akhisar Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nin su sorunlarını çözüyor. MASKİ Manisa’nın 17 ilçesinde yaşayan her kesimden vatandaşların sorunlarına çare oluyor.

Akhisar Stadının ismi resmiyet kazandı!

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı başkanlığında gerçekleştirilen 2017 yılı şubat ayı olağan meclis toplantısında Akhisar Stadının ismi resmiyet kazandı.

Akhisar Belediyespor yeni stadına kavuşuyor!

2013 yılının Eylül ayında inşaatına başlanan ancak yüklenici firmayla yaşanan sorunlar ile birlikte finansal sıkıntılar nedeniyle yapımı duran Akhisar Stadyumu’nda çalışmalar yeniden başlayacak.

Manisa Akhisar'ın yolları yenilendi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’da merkez mahallelerinde kötü durumda olan yollarda bakım onarım çalışması gerçekleştirdi.

Akhisar'da çöken yola Manisa Büyükşehir müdahalesi!

Manisa’nın Akhisar ilçesi Akkocalı Mahallesi’nde yoğun yağışın ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından anında müdahale edildi. Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler yolda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması amacıyla çalışma başlattı.

Akhisar Belediyespor Haberi

Akhisar Belediyespor

Manisa 19 Mayıs Stadı, 2 yıllığına Spor Toto Süper Lig takımı Akhisar Belediyespor ve Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Manisaspor'a kiralandı.


Manisa 19 Mayıs Stadı'nda gerçekleştirilen imza törenine, Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen ile Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel katıldı. 


Törende gazetecilere açıklama yapan Savaş Duman, statta yenileme çalışmalarının yapıldığını anımsattı. 


Çimler, yedek kulübeleri ve soyunma odalarının yenilenmesinin tamamlandığını aktaran Duman, "Spor Genel Müdürlüğü'nün vermiş oldukları yetki ile Manisa 19 Mayıs Stadı, Manisa'nın iki güzide kulübüne ortak girişim neticesinde tekrar teslim edilecektir. Biz bugüne kadar olan süreçte elimizden gelen maddi ve manevi desteklerimizi sürdürdük ve sürdürmeye devam edeceğiz. İmkanlarımız, devletin bize verdiği destekler dahilinde devam edecektir" diye konuştu. 


Akhisar Belediyespor Kulübü Başkanı Hüseyin Eryüksel, kendi...