27 / 04 / 2024

Akıllı Ev Sistemleri hangi kolaylıkları sağlıyor?

Akıllı Ev Sistemleri hangi kolaylıkları sağlıyor?

Teknoloji çağının harikalarından biri olan akıllı ev teknolojileri yeni konut tiplerinde sıkça karşılaşılan bir durum olsa da kulanım alanları her konuta göre farklılık gösteriyor. Akıllı Ev Teknolojisi, otomasyon teknolojisinin geldiği son aşamalardan bi




Akıllı Ev Sistemleri, ev hayatını kolaylaştıran, güvenlik sağlayan Nano Teknoloji ev otomasyonu kontrol sisteminin adı. Yaşam alanlarında ideal konforu sağlarken, rutin gerçekleştirilen işlemleri kendiliğinden tekrarlamayı sağlıyor. Akıllı Ev Sistemleri kullanıcıya, aydınlatma kontrolünden ısıtma-soğutmaya, enerji sistemi kontrolünden perdepanjur sistemi kontrolüne ev içerisinde kontrol sağlamanız gereken her alana erişebilme imkanı sunuyor. Akıllı Ev Sisteminin en büyük özelliği ise taşınabilir ya da sabit bilgisayarlardan, tabletlerden hatta telefonlardan bile kontrolünün gerçekleştirilebiliyor olması. Ev içinde birçok kumanda ile kontrol sağlamak yerine, görsel ekranlı bir kumanda ile tüm cihazları kontrol etme rahatlığı akıllı ev teknolojisinin sağladığı bir standart olarak kullanıcıların karşına çıkıyor. 


HANGİ KOLAYLIKLARI SAĞLIYOR? 


Evde kullanılan prizler akıllı ev teknolojisi sistemine bağlanarak bir düğme ile istenilen birçok işin aynı anda kontrol edebilmesi sağlanıyor. 

Uzak bir yerde klima, fırın gibi elektronik cihazları çalıştırarak, eve ulaşıldığında istenilen sıcaklıkta kullanıma hazır bir ortama erişilmesini kullanıcılara sunuyor. 


TÜM KONTROLLER ANAHTAR ÜZERİNDEN 


Residence konut tiplerinin de vazgeçilmezi olan akıllı ev teknolojisinin en yüksek kullanıldığı konutlardan biri de ONS incek Residence. 

Konutlar solo yaşam konseptine getirdiği akıllı çözümlerle kullanıcılara kolaylık sağlıyor. 

Akıllı ev teknolojisinin getirdiği manuel kontrol kolaylığının yanı sıra, projede tüm kontroller anahtar üzerinden yapılabiliyor. 


Habertürk Ankara


Geri Dön