19 / 04 / 2024

Akıllı klozetler bulaşıcı hastalıklardan koruyor

Akıllı klozetler bulaşıcı hastalıklardan koruyor

Türkiye'de tuvaletlerden bulaşan hastalıkların oranı yüzde 80'lere ulaşırken akıllı klozetler sağlık açısından son derece hijyenik kullanım olanağı sunuyor.



Anti bakteriyel malzemelerden üretilmiş olan Akıllı Klozetler aynı zamanda kendini temizleme özelliğine de sahip. Kullanılan suyu kendi arıtma sistemi ile arıtan ve anti-bakteriyel oturağı ile oturak hijyeni sorununuda halleden Akıllı Klozetler özellikle çoklu kullanım gerektiren mekanlarda, bulaşıcı hastalıkların yayılmasını önlemede önemli rol oynuyor.


Son teknolojik ürün ve üretim tekniği kullanılarak üretilen Akıllı Klozetlerin özellikleri arasında; sifon jet özelliği sayesinde anında kendini temizleme, Cera Clean seramik sayesinde pislik tutmama özelliği, koku arıtma özelliği gibi özelliklere sahip.


Akıllı klozetlerde bulunan "sıcak su ile kişisel temizlik" özelliği özellikle bayanların sağlığına tehlike eden bir çok bulaşıcı mikropların yayılmasını da önlüyor. Ergonomik, uzaktan kumanda ile rahat kullanım ve el değmeden kişisel temizlikte devrim olan Akıllı Klozetler, kademeli ayarlı sıcak/serin hava kurutma konforu ile tuvalet kağıdı kullanımını ortadan kaldırırken, tuvalet kağıdı kullanımı süresi boyunca ortaya çıkan toz, mikrop v.b. olumsuz etkenlerinde vücut ile temasını ortadan kaldırıyor. Böylelikle kadınların maruz kaldıkları bir çok hastalıklarında önüne geçmiş oluyor. Akıllı Klozetler, kadınların özel günlerinde ve hamilelik sürecinde ihtiyaç duydukları hijyeni sağlayarak, kadınların en büyük yardımcısı.


Ayrıca akıllı klozetler ile tuvaletler, hemoroit tedavisi gören ve kabızlık sorunu yaşayanlar için de sorunlu bir yer olmaktan çıkıyor.


Dokunmatik olarak çalıştırılan kontrol paneli, uzaktan kumandası sayesinde kişisel temizliği gerçekleştiren Akıllı Klozetler, Türkçe kumanda paneli sayesinde kulanım kolaylığı sunarken, kullanıcıyı algılayan sensörü sayesinde kendiliğinden açılan klozet kapağı ile hem konfor hem de klozet kapağına dokunmayı ortadan kaldırarak sağlık açısından son derece önemli bir işlevi de yerine getiriyorlar.


Geri Dön