29 / 03 / 2024

Akiş GYO Ataşehir Zümrüt Sitesi'ni dönüştürecek!

Akiş GYO Ataşehir Zümrüt Sitesi'ni dönüştürecek!

Ataşehir'de Zümrüt Sitesi'nin kentsel dönüşümü için talipli firmalardan Akiş GYO seçildi. Zümrüt Sitesi kentsel dönüşüm projesi ne zaman başlayacak? Akiş GYO Ataşehir Zümrüt Sitesi projesi hangi aşamada?




Ataşehir'deki Zümrüt Sitesi kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak. Ataşehir Zümrüt Sitesi'ni Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı dönüştürecek. 1994 yılında inşa edilen Zümrüt Sitesi 22 blokta 182 daireden oluşuyor.



Zümrüt Sitesi'ne hangi firmalar talipti?


Akiş GYO dışında Ataşehir Zümrüt Sitesi'nin dönüşümü için Keleşoğlu İnşaat da talipli oldu. Ayrıca Kosifler -Yapı Yapı ortaklığı birlikte kentsel dönüşüm için teklifte bulundu.



3'te 2 çoğunlukla Akiş GYO


18 Ocak 2015 tarihinde yapılan Zümrüt Sitesi Genel Kurulu'nda dönüşüm için talipli olan 3 şirketten Akiş GYO kararı çıktı. Karar 3'te 2 çoğunlukla verildi. Akiş GYO Zümrüt Sitesi'nde hak sahipleriyle sözleşme sürecine başlayacak. 


36 bin metrekare alana sahip Zümrüt Sitesi'nin bulunduğu alanda emsal 0,62. Site çevresinde Metropol İstanbul, Ağaoğlu Andromeda Plus, My Towerland gibi projeler bulunuyor. Emsal artışı için Akiş GYO'nun belediyeye başvuruda bulunması muhtemel.


Akiş GYO Ataşehir Zümrüt Sitesi ni dönüştürecek!


Tel: 0212 393 01 00

Web: www.akisgmy.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



Geri Dön