26 / 04 / 2024

Akiş GYO'nun bedelsiz sermaye artırımına SPK'dan onay!

Akiş GYO'nun bedelsiz sermaye artırımına SPK'dan onay!

Akiş GYO'nun kar payından yapılacak bedelsiz sermaye artırımı ve Esas Sözleşme'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8 nolu maddesinin tadiline ilişkin gerekli yasal izinlerin alınması amacı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan müracatı, SPK kararı ile onaylandı. 



Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bedelsiz sermaye artışı SPK onayı hakkında açıklama yaptı.

Akiş GYO'nun kar payından yapılacak bedelsiz sermaye artırımı ve Esas Sözleşme'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8 nolu maddesinin tadiline ilişkin gerekli yasal izinlerin alınması amacı ile 7 Mayıs 2020 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu' na yapılan müracat, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 19 Haziran 2020 - 36 / 743 tarih ve sayılı kararı ile onaylandı. 

Akiş GYO'nun KAP açıklaması:
Kar payından yapılacak bedelsiz sermaye artırımı ve Esas Sözleşme'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8 nolu maddesinin tadiline ilişkin gerekli yasal izinlerin alınması amacı ile 07.05.2020 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu' na yapılan müracat, Sermaye Piyasası Kurulu'nun 18.06.2020 - 36 / 743 tarih ve sayılı kararı ile onaylanmış olup, sermaye artırımına ve değiştirilen Esas Sözleşmemizin Sermaye başlıklı 8. Maddesinin onaylı haline ilişkin 19.06.2020 tarihli Kurul izin yazısı şirketimizce teslim alınmıştır.

Saygılarımızla,

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. dosya için tıklayın

2. dosya için tıklayın


Geri Dön