26 / 04 / 2024

Akkent Paradise Gardens Evleri ne zaman teslim?

Akkent Paradise Gardens Evleri ne zaman teslim?

Firma: Ünal Akpınar İnşaat

Proje: Akkent Paradise Gardens

Akkent Paradise Gardens Konutları Ankara Batıkent'te inşa ediliyor. Projede dairelerin büyüklükleri 166 ile 185 metrekare arasında değişiyor. Peki Akkent Paradise Gardens Evleri ne zaman teslim edilecek?



"Akkent Paradise Gardens Evleri ne zaman teslim?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin genel özelliklerinden bahselim. 8 bloktan oluşan projede banka kredisi kullanılabiliyor. 


Ünal Akpınar İnşaat imzası ile yükselen  Akkent Paradise Gardens  Residence'de 436 tane daire ve 36 tane cadde mağazası yer alıyor. Proje 100 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


Akkent Paradise Gardens Rezidans  Ankara  Yenimahalle Batıkent'te hayata geçiriliyor. Projede 1+1 home ofis, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri sunuluyor. 


Akkent Paradise Gardens Evleri ne zaman teslim?

Dairelerin 166 ile 185 metrekare arasında değişen büyüklükte tasarlandığı Akkent Paradise Gardens Batıkent'te teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında yapılması planlanıyor. Projede konut fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. 


Yenimahalle Akkent Paradise Gardens'ta yüzme havuzu, golf alanı, sauna, futbol sahası, Türk hamamı, voleybol sahası, çocuk yüzme havuzu, gölet, basketbol sahası, tenis kortu, fitness, çocuk oyun alanları, açık-kapalı otopark gibi ortak kullanım alanları bulunuyor. 


Akkent Paradise Gardens adres: Kardelen Mahallesi 2164. Cadde (eski 17. cadde) No: 3 Batıkent / ANKARA


Akkent Paradise Gardens iletişim bilgileri 

Telefon: 0312 566 11 11

Web: http://www.akkent.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön