29 / 03 / 2024

Akkent semt pazarı hizmete sunuldu!

Akkent semt pazarı hizmete sunuldu!

Akkent Semt Pazarı, çevre mahalle halkının da yoğun ilgisiyle birlikte hizmete sunuldu. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yeni hizmete giren Akkent semt pazar alanını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.




Akkent Semt Pazarı,çevre mahalle halkının da yoğun ilgisiyle birlikte hizmete sunuldu. 

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu yeni hizmete giren Akkent semt pazar alanını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Göreve başladıklannda 2 adet pazar alanı olduğunu söyleyen Başkan Tahmazoğlu: "Göreve ilk geldığmızde rahat, huzurlu alışverişin yapılacağı modem pazar alanları yapmayı hedeflerimiz arasına almıştık l ve bugün 8'ınci pazar I alanımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunmanın sevinci 1 içindeyiz."dedı. 

Vatandaş ve esnafla sohbet eden Başkan Tahmazoğlu açıklamalarına şöyle devam etti: "Akkent Mahallemiz bizim dönemimizde kurulan, yeni bir mahalledir Burası için:"Akkent, Türkiye'nin ve Gaziantep'ın en güzel mahallelerinden bin olacak." demiştim. Şu anda burada okullar, konutlar, parklar, geniş yollar ve Türkiye'nin en büyük camisinin de içinde bulunduğu modem alanlar yapılıyor Yine burada yaşayan vatandaşlanmızın ihtiyacına yönelik güzel bir pazar yeri yaparak hizmete sunduk. Biraz önce esnafımızı ziyaret esnasında gördüğüm kadanyla buraya Karataş, ; Mavikent, Bülbülzade ve Akkent mahallelerimizden alış-veriş için gelen vatandaşlanmız var Beş yıl önce hedeflediğimiz gibi sokaklardaki pazar yerlerini kaldırarak vatandaşlanmızın daha modem şartlarda ve üstü kapalı bir alanda alış-veriş yapmasını ve esnafımızın da daha uygun yerlerde satış yapmasını sağladık. 

Bugün 8'ıncisini açtığımız Pazar yenmiz, gördüğünüz gibi cıvıl cıvıl. Akşama doğru olmasına rağmen şu anda pazar alanımız çok güzel bir j şekilde çabşıyor. Ben Pazar l alanımızın Akkent'imize, i vatandaşlanmıza, esnafımıza S ve Şahinbey ilçemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi. 



Oluşum


Geri Dön