20 / 04 / 2024

Akkuş Gayrimenkul'den 2 yeni proje geliyor!

Akkuş Gayrimenkul'den 2 yeni proje geliyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını bugün Feriye İstanbul'da gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul yeni projelerini Bahçeşehir ve Zeytinburnu'nda inşa edecek.



Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını bugün Feriye İstanbul'da gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı.

Kendi öz kaynaklarından elde ettiği finansman gücüyle girdiği sektörde Alya markalı projeler hayata geçiren Akkuş Grup, Lübnanlı grup ile BOSS4 Gayrimenkul adı altında kurduğu şirketle yeni projeler inşa edecek.

Alya Penta ve Alya Trio projelerinde satışları tamamlayan Akkuş Gayrimenkul, yeni projelerini Zeytinburnu ve Bahçeşehir'de hayata geçirecek. 

1000 aileyi ev sahibi yapan Akkuş Gayrimenkul'ün Zeytinburnu projesinde 432 adet konut, Bahçeşehir projesinde ise 250 villa yer alacak.

Akkuş Gayrimenkul den 2 yeni proje geliyor!

Zeytinburnu İETT bloklarını dönüştürecek

Zeytinburnu İETT bloklarını dönüştürecek olan Akkuş Gayrimenkul, projenin hafriyat çalışmalarına 2-3 ay içerisinde başlayacak. İmza oranının yüzde 99'a ulaştığı kentsel dönüşüm projesinde 250 adet hak sahibi bulunuyor. Projede toplam 432 adet konut yer alacak.

Bahçeşehir'e 250 villa

Akkuş Gayrimenkul Bahçeşehir projesinde de çalışmalar devam ediyor. 250 adet villanın yer alacağı projede örnek daire ve satış ofisi çalışmaları başladı.

İki proje için 500 milyon TL'nin üzerinde yatırım yapacak olan Akkuş Gayrimenkul'ün Bahçeşehir projesi Eston Şehir Mahallem'in yanında yer alıyor.

Akkuş Gayrimenkul den 2 yeni proje geliyor!

Kentsel dönüşüm projelerine devam edecek

Yabancıya satışın yoğun olduğu Beylikdüzü ve Esenyurt'ta projeler inşa eden Akkuş Gayrimenkul kentsel dönüşüm projelerine devam edecek. İstanbul'da Etiler, Şişli gibi iç lokasyonlara yönelen Akkuş Gayrimenkul, şehir dışında da yeni projeler geliştirmeyi hedefliyor.

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

Alya 4 Mevsim'in lansmanı yapıldı!

 


Geri Dön