26 / 04 / 2024

Aklınızı başınızdan alacak Jeep Wrangler'ın fiyat listesi

Aklınızı başınızdan alacak Jeep Wrangler'ın fiyat listesi

Jeep zirvedeki yerini  Wrangler modeli ile iyice sağlamlaştırdı. Jeep'in “Yılın Macera Aracı” ödüllü modeli Jeep Wrangler'in Nisan ayı fiyatı da belli oldu. İşte yeni Jeep Wrangler'in fiyatı ve özellikleri.



Geçmişine sagık kalan Jeep Wrangler etkinliği kanıtlanmış işlevlerini son teknoloji tasarım ve malzemelerle buluşturdu. Bu şekilde ortaya geleceğin 4x4'ü çıktı. Tam LED ön ve arka farlar ile olağanüstü bir aydınlatma kapasitesine ulaşılırken çarpıcı bir görünüm de yakalandı.

Aklınızı başınızdan alacak Jeep Wrangler ın fiyat listesi

Yeni Jeep Wrangler'ın iç tarımı ise yenilikçi özellikler, üstün teknoloji ve üstün konforla donatildi. Teknik detayları ev yüksek kaliteli malzemeleri ile Yeni Wrangler otomobil severleri, daha fazla konfor, daha fazla saklama alanı, daha fazla görünürlük ve daha sessiz bir sürüş olanağı yakalayacaklar. Yeni Wrangler, Jeep'in tarihine sadık kalırken, unutulmaz bir iç mekan tasarımı sunmak için en son teknolojiden ve malzemelerden faydalandı. Unutulmaz bir sürüş keyfi sunmak için yeni seviye donanım ve dokunuşlar ince detaylar ile birleşti.

 


Geri Dön