20 / 04 / 2024

AKM projesine iki kıtadan iki ödül!

AKM projesine iki kıtadan iki ödül!

Bu hafta başında World Architecture Festival - WAFX 2018’de “Kültürel Kimlik” dalında ödül kazanan Atatürk Kültür Merkezi projesi, Tabanlıoğlu Mimarlık’ın 15. kez katıldığı Cityscape Global Ödülleri'nde de büyük ödüle layık görüldü.



Türkiye’nin uluslararası mimarlık ofisi Tabanlıoğlu, mimarlık ve gayrimenkul dünyasının en önemli küresel platformları arasında yer alan Cityscape Global 2018’de varlık gösterirken ödül geleneğini de sürdürdü. Tabanlıoğlu Mimarlık, iki projesi ile finale kaldığı Cityscape Global Awards’da Atatürk Kültür Merkezi ile “Toplum, Kültür ve Turizm - Proje dalı”nda büyük ödüle layık görüldü. Bu, WAFX ile birlikte AKM’nin bir hafta içerisindeki ikinci büyük uluslararası başarısı oldu.

AKM projesine iki kıtadan iki ödül!

Tabanlıoğlu Mimarlık, başarılı projelerinin yanı sıra küresel platformlarda katılımları ve aldıkları ödüllerle de öne çıkmaya devam ediyor. Gayrimenkulde yatırımcılar ve mimarları buluşturan en önemli uluslararası organizasyonlardan Cityscape Global 2018’de de yerini alan Tabanlıoğlu Mimarlık, bu önemli küresel platforma 15’inci defa aralıksız katılımını gerçekleştirdi. Tabanlıoğlu, Cityscape Global’deki S3A30 numaralı standında, başarılı işlerini ve özgün mimari yaklaşımını, gayrimenkul ve mimarlığın küresel temsilcileri ile buluşturdu.

Tabanlıoğlu, Cityscape Global 2018’de katılımıyla olduğu gibi ödüllerde de geleneğinini bozmadı. Bugüne kadar Cityscape Global Awards’da birçok kez podyuma çıkan Tabanlıoğlu Mimarlık, 2018 yılında da ödüle uzandı. Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Global Awards 2018’de Atatürk Kültür Merkezi ile “Toplum, Kültür ve Turizm - Proje dalı” ve Al Fattan Crystal Towers projesi ile de “Eğlence ve Ağırlama Ödülü - Yapı dalı” kategorilerinde finale kaldı. Yarışma büyük jürisi, AKM projesini büyük ödüle layık gördü. Cityscape Global Awards 2018 ödülleri, 2 Ekim Salı akşamı InterContinental Dubai Festival City’de gerçekleştirilen, gayrimenkul ve mimarlık dünyasının önemli isimlerinin katıldığı törenle sahiplerini buldu.


Geri Dön