26 / 04 / 2024

AKM projesi ödül

AKM projesi ödül

Bu hafta başında World Architecture Festival - WAFX 2018’de “Kültürel Kimlik” dalında ödül kazanan Atatürk Kültür Merkezi projesi, Tabanlıoğlu Mimarlık’ın 15. kez katıldığı Cityscape Global Ödülleri'nde de büyük ödüle layık görüldü.

Ödül İstanbul projesinde ilk etap teslimleri başlıyor! 

Özyurtlar Holding'in Beylikdüzü’nde tatil köyü konseptiyle inşa ettiği projesi Ödül İstanbul’un ilk etabında teslimler başlıyor. İşte ayrıntılar...

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi'ne uluslararası ödül!

Hava Kent Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilen “Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi” European Property Awards 2022’de “Architecture Multiple Residence” (Toplu Konut Mimarisi) kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

Park Mozaik 'Konutlar İçin LEED Ödülü'nde yılın projesi seçildi!

TEPE ve MESA’nın ortak imzasıyla inşa edilen Park Mozaik projesi, USGBC Konutlar İçin LEED Ödülü başlığı altında hem Yılın Projesi hem de Seçkin Konut Projesi ödülüne layık görüldü...

3S Firuze Konakları'na Tamamlanmış En İyi Konut Projesi ödülü!

Gayrimenkul sektörünün bütün paydaşları Sign of the City Awards’da bir araya geldi. Ödül töreninde 3S Firuze Konakları "Tamamlanmış En İyi Konut Projesi" ödülüne layık görüldü…

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

Cer İstanbul'a ‘Az Katlı Konut Projesi’ ödülü!

Uluslararası mimari ödüllü projelerin markasıhaline gelen Ege Yapı’nın Yedikule sahil hattında hayata geçirdiği Cer İstanbul projesi Dubai Cityscape Awards’ta ‘Az Katlı Konut Projesi’ kategorisinde ödülünün sahibi oldu.

Kayı Holding’e “En İyi Sağlık Projesi Ödülü” Partnership Awards’dan!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan Kayı Holding, Gaziantep Şehir Hastanesi ile Partnership Awards’da “En İyi PPP Sağlık Projesi” ödülünü aldı. 

Avrupa’nın en iyi karma projesi ödülü MESA'nın!

Türkiye’de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yaptığı projeler ve aldığı ödüllerle adından söz ettiren mimari tasarım ofisi iki design group, Londra’dan yine Avrupa’nın En İyi Karma Kullanımlı Projesi ödülünü alarak döndü.

AKM projesine iki kıtadan iki ödül!

Bu hafta başında World Architecture Festival - WAFX 2018’de “Kültürel Kimlik” dalında ödül kazanan Atatürk Kültür Merkezi projesi, Tabanlıoğlu Mimarlık’ın 15. kez katıldığı Cityscape Global Ödülleri'nde de büyük ödüle layık görüldü.

Ödül İstanbul'dan 'Bizde Her Şey Net' kampanyası!

Bugüne kadar 60 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar Holding, Beylikdüzü’nde inşa ettiği projesi Ödül İstanbul'da 'bizde her şey net' kampanyasıyla ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor..

GAD’ın Kütüphane Projesi MIPIM’den ödül!

GAD Vakfı tarafından tasarlanan kütüphane projesi, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM’den ödül aldı..

Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü!

Türkiye’nin eğlence ve rekreasyon sektörünün ilk yarışması Shining Star Awards’de Sinpaş Altınoran’a ‘En Başarılı Temalı Konut Projesi’ ödülü verildi.

Yenitepe Kadıköy "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" seçildi!

Nuhoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Yenitepe Kadıköy projesi, "İstanbul Altın Değerler Ödül" töreninde "2017'nin En Başarılı Kentsel Dönüşüm Projesi" ödülüne layık görüldü.

AKM projesi ödül Haberi

AKM projesi ödül

Türkiye’nin uluslararası mimarlık ofisi Tabanlıoğlu, mimarlık ve gayrimenkul dünyasının en önemli küresel platformları arasında yer alan Cityscape Global 2018’de varlık gösterirken ödül geleneğini de sürdürdü. Tabanlıoğlu Mimarlık, iki projesi ile finale kaldığı Cityscape Global Awards’da Atatürk Kültür Merkezi ile “Toplum, Kültür ve Turizm - Proje dalı”nda büyük ödüle layık görüldü. Bu, WAFX ile birlikte AKM’nin bir hafta içerisindeki ikinci büyük uluslararası başarısı oldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık, başarılı projelerinin yanı sıra küresel platformlarda katılımları ve aldıkları ödüllerle de öne çıkmaya devam ediyor. Gayrimenkulde yatırımcılar ve mimarları buluşturan en önemli uluslararası organizasyonlardan Cityscape Global 2018’de de yerini alan Tabanlıoğlu Mimarlık, bu önemli küresel platforma 15’inci defa aralıksız katılımını gerçekleştirdi. Tabanlıoğlu, Cityscape Global’deki S3A30 numaralı standında, başarılı işlerini ve özgün mimari yaklaşımını, gayrimenkul ve mimarlığın...