26 / 04 / 2024

Cer İstanbul'a ‘Az Katlı Konut Projesi’ ödülü!

Cer İstanbul'a ‘Az Katlı Konut Projesi’ ödülü!

Uluslararası mimari ödüllü projelerin markasıhaline gelen Ege Yapı’nın Yedikule sahil hattında hayata geçirdiği Cer İstanbul projesi Dubai Cityscape Awards’ta ‘Az Katlı Konut Projesi’ kategorisinde ödülünün sahibi oldu.



Ege Yapı’nın Emlak Konut tarafından Tarihi Yarımada’da yükselen Cer İstanbul, gayrimenkul sektöründe dünyanın en saygın yarışmalarından olan Dubai Cityscape Awards’ta ‘Az Katlı Konut Projesi’ kategorisinde ödülün sahibi oldu. 25 Eylül Çarşamba günü Dubai’de gerçekleşen ödül törenine Ege Yapı’yı temsilen İcra Kurulu Üyesi Didem Güneş katıldı

İş ve yaşam projeleriyle İstanbul’un farklı bölgelerinde geleceğin projelerini geliştiren Ege Yapı, Türkiye’den ödül alan tek firma olarak dikkat çekti. Tarihin içerisinde Cer Atölyeleri'nden ilham alınarak inşa edilen olan Cer İstanbul, dünyanın en saygın iş ve ekonomi dergilerinden Forbes'un araştırmasına göre ‘Bölgesinin Getiri Potansiyeli En Yüksek Konut Projesi’ de seçilmişti.

Az katlı mimarisi ve geçmişin ruhunu bugünle uyum içinde yaşatan tasarımıyla Muum Mimarlık tarafından hayata geçirilen Cer İstanbul, tarihi yapıları ile İstanbul’un en özel lokasyonlarından biri olan Tarihi Yarımada’da  yükseliyor.

Yedikule sahil hattında, karşısında Adalar, arkasında Yedikule Hisarı manzarası ile son yıllarda geliştirilen en özel projelerden olan Cer İstanbul, yer aldığı lokasyon, az katlı mimarisi ve özel tasarım peyzaj alanları ile bulunuyor. Proje içerisinde yer alan 5 adet 150 yıllık tescilli yapılar restore edilirken, yeni inşa edilen 5 adet yapı ise özgün bir mimari bulunuyor.

Sadece 127 adet konut olarak inşa edilen Cer İstanbul’da 1+1’den 6+1’e kadar farklı yaşam alanlarına sahip rezidans daireler, loft ve ticari üniteler, seçkin hizmetleriyle lüks bir otel hizmeti verecek apart üniteler, restoranlar ve sosyal aktivite alanları yer alıyor.


Geri Dön