24 / 04 / 2024

Kayı Holding’e “En İyi Sağlık Projesi Ödülü” Partnership Awards’dan!

Kayı Holding’e “En İyi Sağlık Projesi Ödülü” Partnership Awards’dan!

Coşkun Yılmaz tarafından 1991 yılında kurulan Kayı Holding, Gaziantep Şehir Hastanesi ile Partnership Awards’da “En İyi PPP Sağlık Projesi” ödülünü aldı. 



Kayı Holding, verdiği hizmetin yanı sıra elde ettiği başarılarla da dünya çapında bir firma olma yolunda hızla ilerliyor. Kayı Holding, 2020 yılında hizmete sunulacak olan Gaziantep Şehir Hastanesi ile kamu-özel sektör ortaklıklarının ödüllendirildiği Partnership Awards’da ‘En İyi PPP Sağlık Projesi” ödülünün sahibi oldu.  Kayı Holding, bu yıl 20.si gerçekleşen ve EMEA bölgesinde faaliyet gösteren şirketlerin ödüllendirildiği Partnership Awards’daki başarısıyla bir kez daha farkını ortaya koydu.

Kayı Holding olarak kazanılan ödülün öneminden bahseden Kayı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Yılmaz, “Kayı Holding olarak orta ve uzun vadede sağlık alanında dünya çapında en büyük müteahhit, yatırımcı ve servis sağlayıcı firmalardan biri olmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Uluslararası alanda kamu-özel sektör ortaklıklarının ve projelerinin ödüllendirildiği Partnership Awards gibi önemli bir organizasyonda ‘En İyi PPP Sağlık Projesi” ödülüne layık görülmek bizleri çok onurlandırdı. Türkiye'nin önemli sanayi ve ticaret şehirlerinden biri olan Gaziantep’in nüfusu günden güne artıyor. Dolayısıyla sağlık hizmetlerinin yanı sıra şehre istihdam da sağlayacak olan Gaziantep Şehir Hastanesi projesi bizim için oldukça değerli. 2020 yılında açılması planlanan bu hastanenin toplamda bin 875 yatak kapasitesi bulunuyor ve günde ortalama 52.000 kişilik ziyaret alması bekleniyor.” diye açıklama yaptı. 

Kayı Holding CEO’su Alpaslan Korkmaz, “Kayı Medikal olarak sağlık hizmetlerini; mühendislikten satın alma ve inşaatına kadar tek bir çatı altında buluşturuyoruz. Türkiye’de hizmet verdiğimiz 55 hastanede 100’ün üzerinde ekipmanla yılda 3 milyon üzeri tetkik teşhis, 80 bin üzeri seans radyoterapi tedavisi gerçekleştirdik. Faaliyet alanlarımız arasında klinik hizmetler, entegre sağlık çözümleri ve Kamu Özel Ortaklığı bulunuyor, Kayı Medikal olarak 600 çalışanımız ve zengin cihaz portföyümüzle büyümeye devam ediyoruz. Gaziantep Şehir Hastanesi ile kazandığımız “En İyi PPP Sağlık Projesi” ödülü de başarılı performansımızı bir kere daha tescilliyor. Değer ve fark yaratan projelerimizle Kayı bayrağını yurt içi ve yurt dışında dalgalandırmaya devam edeceğiz.” dedi.


Geri Dön