29 / 03 / 2024

AKP'li Bakan'ın kardeşi THY'ye atandı!

AKP'li Bakan'ın kardeşi THY'ye atandı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin kardeşi Seyyid Mahmut Nebati, THY'ye İkram ve Uçak İçi Ürünler Başkanı olarak atandı.



Türk Hava Yolları'nda (THY) dikkat çeken bir atama gerçekleşti.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin kardeşi olan Seyyid Mahmut Nebati'nin, THY İkram ve Uçak İçi Ürünler Başkanı olarak ataması yapıldı.

Aile tekstil firması B&G'nin yöneticisi olarak görev yapan Seyyid Mahmut Nebati, aynı zamanda Genç MÜSİAD'da Genel Başkanlık görevi de yapmıştı.

AKP li Bakan ın kardeşi THY ye atandı!

THY tarafından yapılan atanma duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

“Değerli çalışma arkadaşlarımız, İcra Komitesinin aldığı atama kararını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz. Sn. Seyyid Mahmut Nebati’nin İkram ve Uçak İçi Ürünler Başkanı olarak atanmasına karar verilmiştir. Yeni görevlendirmenin ortaklığımıza ve çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olmasını dileriz."


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön