18 / 04 / 2024

AKS Focus Beylikdüzü satışta! 250 bin TL'ye!

AKS Focus Beylikdüzü satışta! 250 bin TL'ye!

Firma: AKS Grup İnşaat

Proje: AKS Focus

AKS Grup, Trabzon'daki gayrimenkul projelerine İstanbul'u da ekledi. AKS, İstanbul Beylikdüzü'nde temellerini attığı AKS FOCUS ile Türkiye'de bir ilke İmza atıyor. AKS FOCUS, Türkiye'nin İlk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olacak.



Trabzonlu iş adamı, TSGİAD (Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği) Kurucu Başkanı ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Emre AKSOY tarafından kutulan AKS Grup'un iştirakleri arasında inşaatın yanı sıra lojistik, gıda ve turizm de bulunuyor. Kısa bir süre İçinde Bodrum Trabzon ve İstanbul'da 19 önemli projeye imza atan AKS Grup, en büyük ve en önemli projesini İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiriyor.


AKS Focus Beylikdüzü satışta! 250 bin TL ye!


Türkiye'de Bir İLK: FAN COIL

Türkiye'de ilk kez doğalgaz ya da benzeri bir enerji kullanılmadan sadece hava ile ısıtma ve soğutma imkanı sağlayan AKS FOCUS, FAN COIL sistemine sahip. Bu sayede ısınma için kullanılan doğalgaz ve soğumada kullanılan elektrik masraflarını sıfırlanarak, tasarruf ediliyor.


Doğa dostu FAN COIL sistemi, çevreye herhangi bir zehirli gaz ya da atık gaz salınımı vermiyor. Isı pompaları hava koşullarından etkilenmiyor; karlı, yağmurlu, güneşli her türlü hava koşulunda kullanılabiliyor. Yıllık rutin bakım ihtiyacı olmayan sistemde, düzenli kontroller ve baca temizliği gibi işlemlere de ihtiyaç duyulmuyor. Isı pompalarında potansiyel elektrik çarpması, yakıt kaçağı problemi veya patlama tehlikesi de bulunmuyor. Herhangi bir yakıt ile çalışmadığından yakıt tankı veya gaz bağlantısına ve atık gazı olmadığından baca yapılmasına da ihtiyaç duyulmuyor Zehirlenme, koku ve kirlilik gibi problemleri de yok.


AKS Focus Beylikdüzü satışta! 250 bin TL ye!


Faturatarınızdan Ayda Yaklaşık %20 Tasarruf Ediyorsunuz

Hava kaynaklı ısı pompalama sistemi FAN COIL, havadaki doğal enerjiyi çekerek mekana aktarıyor. Yerden ısıtma ile ısıtma, radyatör ile ısıtma, FAN COIL cihazları ile ısıtmanın yanı sıra klima gibi soğutma işlevi de yapan sistem, kullanım suyu ısıtması ve havuz suyu ısıtmalarında da kullanılıyor. DC Inverter teknolojisi sayesinde hem daha sessiz, hem daha ekonomik ener, tüketimine sahip olan sistem, % 67-75 arasında "bedava ısınma" ile bir ısı pompası, fosil yakıtları ile çalışan klasik bir ısıtma sistemine göre daha verimli çalışıyor ve daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor.


Projeye Yaklaşık 130 Milyon TL Yatırım Yapıldı

AKS FOCUS projesi için yaklaşık 130 milyon TL yatırım yaptıklarını belirten Emre AKSOY, "Bir sonraki projemiz yine İstanbul'da hayat bulacak. Bu sefer İstanbul'un en hareketli bölgelerinde inşaat yapmayı düşünüyoruz. 5 yıl içerisinde de bütün İstanbul'a hakim olmayı planlıyoruz’’ dedi


AKS Focus Beylikdüzü satışta! 250 bin TL ye!



%25 Prim Garantisi

Her yeni proje ile gün geçtikçe değeri artan Beylikdüzü'nde 14.500 m2 alan üzerinde kurulu AKS FOCUS, eşsiz tasarlanan peyzaj alanları ve % 25 prim garantisi ile yepyeni bir yaşam ve yatırım alanı sunuyor. Projede fiyatlar ise 250 bin TL'den başlıyor 825 bin TL'ye kadar m2, cephe ve kata göre değişiyor.


Projenin Künyesi

• 4.000 m2 bina oturum alanı

•  10.500 m2 yeşil alan ve peyzaj alanı

•  5 blok ve 272daire

•  Metrobüse sadece 1 km. uzaklıkta

• Bölgedeki AVM'lere 5 dakikalık mesafede

• (1+1 )-(2+l)-(3+l) seçenekleriyle

• 1+1: 70 m2 - 90 m2 arası

•  2+1: 95 m2-115 m2 arası

•  3+1: 150 m2

• Yarı olimpik yüzme havuzu

• Tenis kortu

•  Fitness çenter

• Yürüyüş parkurları

• Çocuk oyun alanları

• Basketbol sahası

• Kafeteryalar

• Ticari alanlar

• Kapalı otopark

• Mescid


25 soruda  AKS Focus  projesi!


Telefon: 0212 856 02 57

Web: www.aksgrupinsaat.com



Bu haber Akşam Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Trabzonlu AKS Grup, İstanbul Beylikdüzü'nde temelleri atılan AKS Focus projesiyle ilk kez havayla ısıtma-soğutma yapacak.


Trabzonlu işadamı Emre Aksoy tarafından kurulan AKS Grup'un iştirakleri arasında yer alan AKS İnşaat İstanbul’da önemli bir projeye imza atıyor.  Türkiye'de ilk kez doğalgaz ya da benzeri bir enerji kullanılmadan sadece havayla ısıtma ve soğutma imkanı sağlayan 'Fan Coil' sistemiyle bir konut projesi yapacak olan grup, bu sayede doğalgaz faturasını kaldırıp, soğutmayla da elektrik masraflarını ise yüzde 20 düşürecek. Hava kaynaklı ısı pompalama sistemi Fan Coil, havadaki doğal enerjiyi çekerek mekana aktarıyor. Emre Aksoy, AKS Focus için 130 milyon TL yatırım yaptıklarını belirterek, "Bir sonraki projemiz yine İstanbul'da olacak. Bu sefer İstanbul'un en hareketli bölgelerinde inşaat yapmayı düşünüyoruz" dedi. 



Akşam



Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Trabzon'da 8 yılda 10 binden fazla konut geliştiren Aks Grup yönünü İstanbul'a çevirdi.


AKS Grup, İstanbul Beylikdüzü'ndeki yeni projesi AKS Focus'u satışa çıkardı. 130 milyon TL yatırımla hayata geçirilen AKS Focus Beylikdüzü projesi 14 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 5 blokta toplam 272 konuttan oluşan AKS Focus projesinde; 70-90 metrekare 1+1, 95-115 metrekare 2+1, 150 metrekare 3+1 konut seçenekleri yer alıyor. AKS Focus fiyatları ise 250 bin TL'den başlıyor 825 bin TL'ye kadar metrekare, cephe ve kata göre değişiyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunabilen AKS Focus projesinde firma bünyesinde de alternatif ödeme seçenekleri sunuluyor.


YABANCIDAN YOĞUN İLGİ


AKS Focus İstanbul projesinin yabancılar ağırlıklı olmak üzere yoğun talep gördüğünü belirten AKS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emre Aksoy, “Nisan sonu olmadan projenin yüzde 60'ından fazlasını satarız” dedi. Aksoy, İstanbul'da 5 yılda ilk 5 şirket arasına girmeyi hedeflediklerini kaydetti.



Çağlar ÇAĞATAY/Yeni Şafak




Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Bodrum ve Trabzon'da önemli projelere imza atan AKS Grup, yeni projesini İstanbul'da hayata geçiriyor. 130 milyon liralık projede hava ile hem ısıtma hem de soğutma sağlanacak.



Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği (TSGİAD) Kurucu Başkanı ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Emre Aksoy tarafından kurulan AKS Grup, İstanbul Beylikdüzü'nde temellerini attığı AKS FOCUS projesi ile Türkiye'de bir ilke imza atıyor. Hava ile ısıtma ve soğutma sağlanacak bu ilk konut projesinde, ısınma için kullanılan doğalgaz ve soğumada kullanılan elektrik masraflarından tasarruf edilecek. 


Yeni projeler yolda 


AKS FOCUS'a 130 milyon lira yatırım yapacaklarını söyleyen Emre Aksoy, "Bir sonraki projemiz yine İstanbul'da hayat bulacak. Bu sefer şehrin en hareketli bölgelerinde inşaat yapmayı düşünüyoruz. 5 yıl içerisinde de bütün İstanbul'a hakim olmayı planlıyoruz" dedi. 


Beylikdüzü'nde 14.500 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek projede yüzde 25 prim garantisi de sunuluyor. Fiyatlar ise 250 bin lira ila 825 bin lira arasında değişiyor. Akso'un verdiği bilgiye göre projede kullanılan doğa dostu FAN COIL sistemi, çevreye herhangi bir zehirli gaz ya da atık gaz salınımı vermiyor. 


Isı pompalan hava koşullarından etkilenmiyor; karlı, yağmurlu, güneşli havalarda kullanılabiliyor. Yıllık rutin bakım ihtiyacı olmayan sistemde, düzenli kontroller ve baca temizliği gibi işlemlere de ihtiyaç duyulmuyor. Isı pompalarında potansiyel elektrik çarpması, yakıt kaçağı problemi veya patlama tehlikesi de bulunmuyor. Herhangi bir yakıt ile çalışmadığından yakıt tankı veya gaz bağlantısına ve atık gazı olmadığından baca yapılmasına da ihtiyaç duyulmuyor. 


Zehirlenme, koku ve kirlilik gibi problemleri de yok. Yerden ısıtma ile ısıtma, radyatör ile ısıtma, FAN COIL cihazları ile ısıtmanın yanı sıra klima gibi soğutma işlevi de yapan sistem, kullanım suyu ısıtması ve havuz suyu ısıtmalarında da kullanılıyor. 




Yeni Yüzyıl



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İNŞAAT, lojistik, gıda ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Trabzonlu AKS Group, en büyük projesini inşa etmek için İstanbul Beylikdüzü'ne geldi. 130 milyon lira yatırımla hayata geçecek AKS Focus adındaki proje, 5 blokta 272 daireden oluşuyor. Türkiye'de ilk kez doğalgaz ya da benzeri bir enerji kullanılmadan sadece hava ile ısıtma ve soğutma imkanı sağlayan AKS Focus, 'Fan Coil' sistemine sahip. Bu sayede ısınma için kullanılan doğal gaz ve soğumada kullanılan elektrik masraflarını sıfırlanarak, tasarruf ediliyor. Projede fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor ve 825 bin TL'ye kadar yükseliyor. AKS Group kurucusu Emre Aksoy, "Bir sonraki projemiz yine İstanbul'da hayat bulacak. Bu sefer İstanbul'un en hareketli bölgelerinde inşaat yapmayı düşünüyoruz. 5 yıl içerisinde de bütün İstanbul'a hakim olmayı planlıyoruz" dedi. 


Vatan


Haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Trabzon'da 10 bin konut üreten AKS Grup, iki projeyle İstanbul'a girdi. Biri Büyükçekmece diğeri Beylikdüzü'nde, iki konut projesine başlayan grup, gelecek 5 yılda İstanbul'da 5 bin konut yapmayı planlıyor.


Trabzon'un en büyük inşaat şirketlerinden AKS Grup, rotasını İstanbul'a kırdı. 8 yılda toplam 19 proje hayata geçiren şirket, radarına Beylikdüzü'nü aldı. 130 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Focus İstanbul, doğalgaz yerine Fan Coil sistemiyle ısıtılıp soğutulacak. TSGİAD (Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği) Kurucu Başkanı ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Emre Aksoy, Trabzon'da 10 bin konut hayata geçireceklerini belirterek, "Artık hedefimizi büyüttük. İstanbul'da 5 yılda 10 bin konut yaparak, en büyük 5 firma içine gireceğiz. Büyükçekmece'de de bir ay önce yeni projemizin inşaatına başladık. Bundan sonraki durağımız ise Ispartakule olacak" diye konuştu. Emre Aksoy, 5 blokta 8 katlı olarak inşa edilen projede 272 daire yer aldığını söyledi. 


1 AYDA YÜZDE 60'INI SATARIZ 

Büyüklükleri 70 ila 150 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1'lerin yer aldığı projede büyük dairelere ağırlık verdiklerini aktaran Aksoy, "15 bin metrekare alana kurulan projede sosyal tesislerin yanı sıra, kapalı otopark alanı da yer alıyor. 24 ayda tamamlamayı planladığımız projede daire fiyatları 250 bin TL ile 825 bin TL arasında değişiyor" dedi. Trabzon'da yaptıkları projede son iki yılda özellikle Ortadoğu ülkelerine çok fazla satış yaptıklarını anlatan Aksoy, "Bu projemizde de Ortadoğu'dan yüzde 30 talep aldık. Nisan ayına kadar projenin yüzde 60'nı satmayı planlıyoruz" diye konuştu. 


ENERJİDE YÜZDE 25 TASARRUF SAĞLAYACAK

Emre Aksoy, projede ısıtma ve soğutma işlemi için Fan Coil sistemini kullandıklarını belirterek, "Türkiye'de ilk kez doğalgaz ya da benzeri bir enerji kullanılmadan enerjisinin yüzde 75'ini havadan sadece yüzde 25'ini elektrikten alan sistem kullandık. Isıtma ve soğutma imkânı sağlayan Aks Focus, Fan Coil sistemine sahip. Klimaya göre 4-5 kat daha tasarruf sağlayan sistem, hem daha sessiz, hem daha az enerji tüketiyor. Klasik bir ısıtma sistemine göre yüzde 25 enerji tasarrufu sağlıyor" dedi. 


Sabah



Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


İSTANBUL Trabzon'da 10 bin konutluk proje gerçekleştiren AKS Grup, iki projeyle İstanbul'a girdi. Biri Büyükçekmece, diğeri Beylikdüzü'nde olmak üzere iki konut projesinin yapımına başlayan grup, gelecek 5 yıl içinde İstanbul'da 5 bin konut yapmayı planlıyor. Beylikdüzü'nde 130 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Focus İstanbul, doğalgaz yerine Fan Coil sistemiyle ısıtılıp soğutulacak. 


Focus İstanbul projesinin tanıtım toplantısında konuşan AKS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emre Aksoy, 5 blokta 8 katlı olarak inşa edilen projede 272 daire yer aldığını söyledi. Büyüklükleri 70 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projede büyük dairelere ağırlık verdiklerini aktaran Aksoy, "15 bin metrekare alana kurulan projede sosyal tesislerin yanı sıra, kapalı otopark alanı da yer alıyor. 24 ayda tamamlamayı planladığımız projede daire fiyatları 250 bin TL ile 825 bin TL arasında değişiyor" dedi. Trabzon'da yaptıkları projede son iki yılda özellikle Ortadoğu ülkelerine çok fazla satış yaptıklarını anlatan Aksoy, "Bu projemizde de Ortadoğu'dan yüzde 30 talep aldık. Nisan ayına kadar projenin yüzde 60'nı satmayı planlıyoruz" diye konuştu. 


Aynı zamanda Trabzon Sanayici ve Girişimci İş Adamları Derneği (TSGIAD) Kurucu Başkanı ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi de olan Emre Aksoy, projede ısıtma ve soğutma işlemi için Fan Coil sistemini kullandıklarını belirterek, "Türkiye'de ilk kez doğalgaz ya da benzeri bir enerji kullanılmadan enerjisinin yüzde 75'ni havadan sadece yüzde 25'ni elektrikten alan sistem kullandık. Klimaya göre 4-5 kat daha tasarruf sağlayan sistem, hem daha sessiz, hem daha ekonomik enerji tüketimine sahip. Sistem, yüzde 67-75 arasında bedava ısınma ile bir ısı pompası, fosil yakıtları ile çalışan klasik bir ısıtma sistemine göre daha verimli çalışıyor" dedi. Aksoy, bu yıl içinde İstanbul'da iki, Trabzon'da ise 3 projeye başlamayı düşündüklerini kaydetti.


Dünya/ Leyla İlhan



Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Trabzon'un en büyük inşaat şirketlerinden AKS Grup, İstanbul Beylikdüzü'nde AKS Focus'un temellerini attı. Projenin tanıtım toplantısında konuşan AKS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emre Aksoy, Beylikdüzü'nde 130 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilecek projenin doğalgaz yerine Fan Coil sistemiyle ısıtılıp soğutulacağını söyledi. Aksoy, "Türkiye'de ilk kez doğalgaz ya da benzeri bir enerji kullanılmadan enerjisinin yüzde 75'ini havadan, sadece yüzde 25'ni elektrikten alan sistem kullandık" dedi. 


Aksoy, 5 blokta 8 kat olarak inşa edilen projede, büyüklükleri 70 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 1 + 1, 2 + 1 ve 3 + 1, 272 dairenin yer aldığını ifade etti. Projede daire fiyatları 250 bin TL ile 825 bin TL arasında değişiyor. 


Habertürk




Haber posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Trabzonlu AKS Grup, Trabzon'dan sonra İstanbul'a yöneldi. AKS, Beylikdüzü'nde temellerini attığı AKS FOCUS ile Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesini hayata geçiriyor. Bu sayede ısmma için kullanılan doğal gaz ve soğumada kullanılan elektrik masraflar sıfırlanarak, tasarruf ediliyor. Projede ev fiyatları 250 bin liradan başlıyor, 825 bin liraya kadar yükseliyor. 



Posta



Haber Para Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


AKS Grup, Trabzon'daki gayrimenkul projelerine İstanbul'u da ekledi. Sekiz yılda toplam 19 önemli inşaat projesine imza atan firma, İstanbul Beylikdüzü'nde temellerini attığı AKS Focus ile Türkiye'de bir ilke imza atıyor. Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi, FAN Coil sistemine sahip. Bu sayede ısınma için kullanılan doğalgaz ve soğumada kullanılan elektrik masrafları sıfırlanarak, tasarruf ediliyor. Bu sistem, çevreye herhangi bir zehirli ya da atık gaz salınımı vermiyor. 


Para


projeye sor



Geri Dön