25 / 04 / 2024

AKS Focus

Ford'tan dev kampanya! Fiesta, Focus, Kuga ve Puma modellerinde 12 ay vade, 300 bin TL kredi fırsatı!

Düşük faiz fırsatıyla yeni bir Ford otomobil sahibi olmak isteyenler için dev kampanya başladı. Fiesta, Focus, Kuga ve Puma modellerde 12 ay vade, 300 bin TL kredi fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Yapısal Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Rumeysa Merve Bülbül ve Sefa Bülbül ortaklığında kuruldu.

Herkes indirim yaparken onlar zam yaptı! Ford Focus’a 112 bin 700 TL zam geldi!

Ford, ekim ayı kapsamında modellerinin yeni fiyatlarını belirleyerek fiyat listelerini tek tek paylaştı. Revize edilen fiyat listelerine bakıldığında Focus modeline tamı tamına 112 bin 700 TL zam geldiği görüldü.

Zam değil indirim! Ford Focus’a tamı tamına 57 bin 300 TL indirim geldi! İşte yeni fiyatlar...

Hemen her ay paylaştığı fiyat listeleriyle tüm modellerine zam yapan Ford, bu ay Fiesta’ya olduğu gibi Focus modeline de indirim yaptı. Eylül ayı kapsamında Fiesta modeline 62 bin 600 TL indirim yapan Ford, Focus’a da 57 bin 300 TL indirim yaptığını duyurdu.

Orhan Aksüt ne zaman CEO oldu? Hangi bankalarda çalıştı?

Orhan Aksüt kimdir? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Özderici GYO’da ne iş yapıyor? İşte Orhan Aksüt’ün biyografisi...

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Erdoğan tarafından kuruldu.

Aks Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Aks Madeni Yağ Oto Yedek Parça İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Şanlı tarafından kuruldu.

Ford Focus’a 2 bin 200 TL’lik mini zam geldi! İşte en uygun Ford Focus modelinin fiyatı...

Ford, ağustos ayının ilk günlerinde bünyesindeki modellerin fiyat listesini güncellediğini ve bu kapsamda, Focus modeline 2 bin 200 TL zam yaptığını açıkladı. Ford’un Focus modeline gelen mini zammın ardından Focus’un yeni fiyatı araştırılmaya başlandı.

Ford Focus’a iki haftada çifte zam! Focus’un yeni fiyatını görenler resmen çılgına döndü!

Ford; nisan, mayıs ve haziran aylarında olduğu gibi temmuz ayında da tüm modellerinin fiyatlarını güncellemiş ve bu kapsamda, Focus modeline zam yaptığını duyurmuştu. Ancak yapılan yeni açıklamayla beraber Focus’a yeni bir zam daha yapıldığı öğrenildi.

Ford’un efsanevi aracı Focus’a dev zam geldi! Focus’un yeni fiyatı belli oldu!

Ford’un en çok sevilen modellerinden Focus’a temmuz ayı kapsamında dev zam geldiği öğrenildi. Ford, temmuz ayı kapsamında Focus’un yeni fiyat listesini yayımladı.

Ford Focus’un merakla beklenen fiyat listesi belli oldu! Ford Focus’a tam 97 bin TL zam geldi!

Ford, güncel fiyat bilgilerini resmi internet sitesinden paylaştı. Yeni fiyat listesine bakıldığı zaman Focus modeline tam 97bin TL zam geldiği görüldü.

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

The Focus Group Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Murat ve Uğur Kalem ortaklığında kuruldu.

Performans arayanlar Ford Focus'a yöneliyor! Rekabeti sevenler Focus'un Mayıs fiyatları haberimizde 

Ford Focus'un en belirgin özelliği, sürüş keyfi ve dinamizmi ile öne çıkmasıdır. Focus, sürüş keyfi ve performans açısından diğer C segmenti araçlara göre daha iyi bir seçenek olarak değerlendirilebilir. Peki 03 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

AKS Focus Haberi

AKS Focus

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...