16 / 04 / 2024

Aksaray Gençosman Parkı'nın açılışı için geri sayım başladı!

Aksaray Gençosman Parkı'nın açılışı için geri sayım başladı!

Aksaray'ın Cumhuriyet Mahallesinde 180 Bin Metrekare alan üzerine kurulan Gençosman Parkı'nın açılışı için geri sayım başladı. Peki Gençosman Parkı ne zaman açılacak?



Halı saha, basketbol, voleybol sahasının yanında tenis kortunun ve spor aletlerinin de içinde yer aldığı Spor kompleksi, çocuklar için oyun alanları, piknik ve barbekü alanlarıyla Aksaray'da örnek bir dinleme alanı olan Gençosman Parkı önümüzde ay içerisinde açılıyor. Aksaray Belediyesi Başkanı Haluk Şahin Yazgı, park içerisinde spor tesisler ve sosyal donatıların son kontrollerini yaptı. 


Başkan Yazgı, "Parkımızda küçük pürüzler dışında hemen hemen açılışa hazır durumda. Halkımızın da katılımı ile Mayıs ayı sonunda parkımızı açmayı düşünüyoruz" dedi. 

Aksaray için devasa büyüklükte park ile ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Yazgı, "Şuanda halı sahamız iki tane basketbol ve tenis kortu ve voleybol sahamızın içinde bulunduğu spor kompleksi ile başlıyor parkımız. İleriki kısımlarda da devasa büyük bir park oldu ve Cumhuriyet Mahallemizin birçok ihtiyacını karşılayacaktır. 


Parkta spor kompleksinin yanında çocuklarımızın oyun alanı için tasarlamış bir bölge. Ayrıca burada Aksaray da ilk defa gerçekleştirdiğimiz bir oyuncak alanı kurduk. 

Selden dolayı biraz gecikme yaşadık ancak tüm çalışmalar son sürat devam ediyor. Biraz evvel belirtiğimiz gibi mayıs ayında parkımızı açılışını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu


Aksaray Posta



Haber Yeni Aksaray Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



TOKİ Bölgesine yapımı biten Gençosman Parkı açılışa hazır hale getiril di. Parka gelenler bir yandan doğada dinLenmenin, bir yandan da spor yaparken eğlencenin keyfine varacak. 


TOKİ Cumhuriyet Mahallesinde 180 bin metrekare alan üzerine kurulan Gençosman Parkının açılışı için geri sayım başladı. Halı saha, basketbol, voleybol sahasının yanında tenis kortunun ve spor aletlerinin de içinde yer aldığı Spor kompleksi, çocuklar için oyun alanları, piknik ve barbekü alanlarıyla Aksaray'da örnek bir dinleme alam olan Gençosman Parkı önümüzde ay içerisinde açılıyor. Aksaray Belediyesi Başkam Haluk Şahin Yazgı, park içerisinde spor tesisler ve sosyal donatıların son kontrollerini yaptı, küçük pürüzler dışında herşey hazır dedi.



Yeni Aksaray


Geri Dön