19 / 04 / 2024

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nin yüzde 65'i tamam!

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nin yüzde 65'i tamam!

Aksaray Belediyesi ile TOKİ iş birliğinde yapılan, istihdam başta olmak üzere bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak 375 milyon TL'lik Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi projesi inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.



TOKİ yetkilileri tarafından ve Aksaray Belediye yetkililerince toplamda 1620 dükkândan meydana gelen projenin inşaat çalışmalarının yüzde 65 oranında tamamlandığı açıklandı.

Aksaray Belediyesi'nde yer alan habere göre; şehre ve bölgeye ekonomik yönde istikrar kazandıracak olan proje Belediye Başkanı Evren Dinçer tarafından büyük incelemelerin sonucunda takip edilerek esnafların bir an önce yeni yerlerinde hizmet vermeleri için çalışmalar gerçekleştirildi.

Sanayi esnaflarının nezih ve modern bir ortamda çalışma fırsatı bulmaları için projenin en ince ayrıntısına kadar incelediklerinden bahseden Belediye Başkanı Evren Dinçer Yeni Sanayi Projesinde yüzde 65 oranında inşaat çalışmasının tamamlandığını kaydetti. Çalışmaların  TOKİ  ile işbirliği içinde gerçekleştirilerek hayırlı olsun temennilerinde bulundu. 


Geri Dön